Arnold ulovil první filmovou roli po pěti letech. Bude tou nejbláznivější, jakou si lze představit

Arnold ulovil první filmovou roli po pěti letech. Bude tou nejbláznivější, jakou si lze představit
Rolničky, kam se podíváš | 20th Century Fox
Arnold už má se sváteční tematikou rozporuplné zkušenosti díky komedii Rolničky, kam se podíváš, již roku 1996 všichni pomluvili, ale od té doby si přece našla oddané fanoušky. V nadcházejícím projektu od režiséra Adama Shankmana (Hairspray, Rock of Ages) by rakouský kulturista, politik a herec měl ztvárnit samotného Santu, jemuž někdo odcizí jeho kouzelný vak na hračky. Vousatý dobroděj musí prolistovat seznam zlobivců a obrátit se na zloděje Vance, jenž mu společně s jeho dcerou a skupinkou elfů může jako jediný pomoct a zachránit Vánoce.
Reacher
Alan Ritchson – Reacher | Amazon Prime Video
Příběhy protkané atmosférou a duchem Vánoc se v kinematografii těší popularitě minimálně od uvedení klasiky Život je krásný z roku 1946. Navlečení do kostýmu Santy už podstoupila řada slavných herců včetně Tima Allena (Santa Claus), Billyho Bob Thorntona (Santa je úchyl) či Mela Gibsona, jehož příspěvěk Fatman o vrahovi najatém na likvidaci bodrého symbolu Vánoc se žánrovým pojetím asi nejvíc blíží Arnoldovu projektu. Ten se momentálně může opřít také o účast Ritchsona, jehož Reacher si předplatil už třetí sérii a rozložitý herec by měl vstupovat také mezi filmovou smetánku.
The Man With The Bag vzejde z pera Allana Rice, jenž vymyslel několik Legend o mazáctví v seriálu o Kung Fu Pandě. To je vhodná průprava na bláznivé dobrodružství s Terminátorem a Reacherem, které může do kin (popřípadě před televizory) shromáždit akční fanoušky z několika generací. Hlavním tahákem bude pochopitelně Arnie, jenž má s komediemi bohaté zkušenosti. S Cameronem natočil kultovní Pravdivé lži, Ivan Reitman jej vedle Dvojčat obsadil i do Policajta ze školky a do šíleného Juniora, který představil nejdivnější těhotenství historie.
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger | 20th Century Fox
Pauzu po zatím finálním Terminátorovi Arnold vyplnil netflixovským seriálem FUBAR, který se dočká druhé série. Očekávaný bojový akčňák Kung Fury 2, který vychází z kultovního kraťasu Kung Fury z roku 2015, se bohužel odklidil z kalendáře kvůli sporům s investory. Arnold si v něm zahrál úlohu amerického prezidenta po boku Michaela Fassbendera a režiséra Davida Sandberga. Jako Santa Claus, který předloni nastavil svou drsňáckou tvář díky Davidu Harbourovi v akční komedii Šílená noc, se však bývalý guvernér v 76 letech vyřádí snad ještě památněji.
zdroje: Deadline, Slash Film
Prohlédněte si žebříček nejlépe hodnocených akčních filmů, v němž jistě najdete hned několik Arnoldových rolí.