Hairspray

64%
Hairspray

Středoškolačka Tracey sice narostla do nebývalých rozměrů, ale i tak ve svém velkém srdci chová pouze jednu jedinou vášeň - tanec. Její výstup v prestižní televizní show Cornyho Collinse má velký úspěch, což stávající úřadující princezna Amber ani její intrikánská matka Velma nedokážou překousnout. Aby toho nebylo málo, je také čím dál zřejmější, že do Tracey se zakoukal přítel Amber. Z druhdy přátelského klání se rázem stává osobní záležitost a mezi dívkami, které usilují o korunku Miss Teenage Hairspray, to začíná pěkně vřít. Po celé řadě peripetií musí Tracey čelit hrozbě uvěznění a proto se rozhodne ukrýt u své kamarádky Penny. Vyřeší všechny své problémy a přijde na poslední utkání v tanci včas a nebo se s korunkou Miss Teenage Hairspray může rozloučit?




Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
7
Zábavný muzikál,který staví na pěkných hudebních číslech a velmi pěkně ztvárněné dobové atmosféře. Velmi mne zde potěšila role Johna Travoltu,který se po letech vrátil k muzikálu. Sice si zde střihl roli postarší dámy,ale šlo mu to velmi dobře. Spolu s Walkenem tak vytvořili zajímavý filmový pár.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
4
Čekal jsem něco jako Rocky Horror Picture Show, ale bylo to moc normální.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Tenhle film je přesně tak bizarní jako ten plakát a důkaz toho, že publikum jsou nehorázní úchylové a že se od antiky nic nezměnilo. Zkrátka když chlap hraje ženskou diváci se chytnou. Film má svižné písničky, rychlé tempo a je to zřejmě ta nejbizarnější šílenost, co Hollywood ve velkých studiích vyprodukoval. Klobouk dolů před herci.

Dodatečné informace

Původní název:
Hairspray (více)
  • Velká Británie Hairspray
  • Velká Británie Hairspray - Em Busca da Fama
  • Velká Británie Hairspray - Grasso è bello
  • Velká Británie Hajlakk
  • Velká Británie Juukselakk
  • Velká Británie Lak za kosu
  • Velká Británie Suéltate el pelo
  • Velká Británie Лак для волос
Premiéra v ČR:
23. 8. 2007
Distributor:
Warner
Země původu:
Velká Británie, USA
Rozpočet:
50 mil. USD
Tržby:
90,45 mil. USD (celosvětově)