A zase jedna Popelka

55%
A zase jedna Popelka

Hrdinkou moderní hudební verze pohádkového příběhu o Popelce je středoškolačka Mary (Selena Gomezová), která žije s macechou a dvěma nevlastními sestrami, a touží studovat tanec. Stane se slavný Joey Parker, který zavítal do města, jejím princem?
Hrdinkou moderní hudební verze příběhu o Popelce je středoškolačka Mary (Selena Gomezová), která žije s macechou a dvěma nevlastními sestrami, jimž musí posluhovat, v San Fernando Valley. Když však do města zavítá slavný Joey Parker (Drew Seeley) a hledá zde novou tanečnici pro svůj klip, Mary, jež tanec miluje, udělá všechno pro to, aby zvítězila v soutěži a získala Parkerovo srdce. Na maškarním plese ho při tanci okouzlí, ale zmizí dřív, než mu stačí říct své jméno. Mladík se ji snaží najít, ale Maryiny sestry spolu s Joeyho expřítelkyní vymyslí plán, jak ty dva rozdělit. Málem se jim to podaří, ale pohádkový příběh přece musí mít šťastný konec… (oficiální text distributora)




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
1
Těch Popelek už bylo vážně natočeno tolik,že každá další to má opravdu těžký,aby přišla s nějakým zajímavým nápadem. Tahle verze od Disney Chanell je zaměřená hlavně na náctileté dívky a tomu odpovídá i kvalita zpracování. Příšerné herecké výkony a šíleně vypadající hudební - taneční čísla pohřbívají tuhle Popelku hluboko pod zem.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
9
Popelek už bylo natočeno vážně strašně moc, ale tahle se mi moc líbí, to asi proto, že Mary ztvárnila jedna z mých nejoblíbenějších zpěvaček a to Selena Gomez, kterou má strašně moc ráda. S filmovým Joeym Parkerem (Drew Seeley) ji to moc sluší. A tak jak je to u Popelek zvykem i tato měla šťastný konec.
dadoool
dadoool
407 bodů
4.5
Zase popelka?? Tohle snad nikdy nepřestanou točit. Zajímalo by mě co ještě Popelka může ztratit. Telefon, mptrojku, příště by mohla ztratit třeba tampony :DD. Její sestry se tak snaží, až je to totálně otravný. Písničky jsou ale docela fajn. Tak když se člověk nudí, nebo chce vypnout, tak to jde.

Dodatečné informace

Původní název:
Another Cinderella Story (více)
  • USA A zase jedna Popelka
  • USA Another Cinderella Story
  • USA A Cinderella Story Two
  • USA La nueva cenicienta 2
  • USA Mia syghroni Stahtopouta 2
Země původu:
USA
Rozpočet:
5 mil. USD
Čeština:
A zase jedna Popelka je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce A zase jedna Popelka


Podobné


Powered byJustWatch