Kevin Hart a pět set mega ve zlatě v novém traileru. Netflix láká na svůj lednový hit

Kevin Hart a pět set mega ve zlatě v novém traileru. Netflix láká na svůj lednový hit
V letu | Netflix
V letu
V letu
57%
Akční komedie V letu má hned několik trumfů. Film režíruje F. Gary Gray, autor Loupeže po italsku (The Italian Job), Osamělého mstitele (A Man Apart), Ctihodného občana (Law Abiding Citizen), osmého dílu Rychle a zběsile (The Fate of the Furious) nebo nejnovějších Mužů v černém (Men in Black International).
Netflixu se podařilo zlanařit herce a komika Kevina Harta, který se streamovacím gigantem podepsal smlouvu na vznik čtyř exkluzivních titulů. Kevin Hart na sebe před lety strhl pozornost především účinkováním v nových verzích novodobé klasiky Jumanji po boku Dwaynea Johnsona.
V letu: finální trailer | Netflix
Kevin Hart ve filmu V letu ztvární Cyruse Whitakera, šéfa lupičů, který se rozhodne k majstrštyku, na palubě letadla mířícího z Londýna do Curychu má provést loupež pěti set milionů dolarů ve zlatě. Kromě Harta se v heist snímku V letu představí Gugu Mbatha-Raw, herečka známá ze seriálů Loki, Černé zrcadlo (Black Mirror) nebo Pán času (Doctor Who). Těšit se můžete taktéž na Úrsulu Corberó, která zářila v kriminálce Papírový dům (La Casa de Papel) v úloze Tokia. Dále se ve filmu představí Sam Worthington (série Avatar) a Vincent D´Onofrio (Daredevil).
zdroje: Kinobox, Netflix, Netflixer