Muži v černém: Globální hrozba

54%
Muži v černém: Globální hrozba

Muži a ženy v černém vždycky chránili Zemi před šmejdem z vesmíru. Ve svém novém dobrodružství čelí dosud největšímu globálnímu ohrožení: zákeřnému dvojímu agentovi v organizaci Mužů v černém. (Falcon)




Pete69
Pete69
29 102 bodů
6
Muži v černém se snažili navázat na stejnou linku, jako měli předchozí díly a to se povedlo, co už se mi ale líbilo méně byli agenti, kteří mi prostě do role nesedli. Will Smith a Tommy Lee Jones byli prostě jiný kalibr. Ani nová generace MIB mě ale nijak nepohoršila - 60%
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 299 bodů
3
Může být pro organizaci 'Muži v černém' horší nepřítel, než zlotřilý mimozemšťan? Může. Takzvaný krtek vynášející z organizace informace. Námět je daný, film může začít. Komediální nátura předchozích snímků se přenesla do akčnější atmosféry, což není na škodu. Filmové zpracování komiksové předlohy má alespoň nějaký vývoj. Katastrofální je však scénář. Je znát vynucování vtípků, které prostě nefungují. Chybí tomu patřičná šťáva a um. Děj jako takový také zní, jakoby byl splácnutý narychlo. Kdo by hledal nějaký dějový zvrat, má smůlu. A to navíc je celý koncept zprasen politickou nerozvážností, na kterou doplatili všechny takovéto filmy. Název organizace 'Muži v černém' není jen tak pro srandu králíků. Co tam proboha dělá žena, která je navíc středem pozornosti celého příběhu? Tessa Thompson je sice vynikající herečka, což je v tomto snímku ve své roli bezpodmínečně vidět, ale feminismus a gender prostě do něčeho takového nepatří. Ve scénáři se sice snaha účast ženské postavy v organizaci patřičně osvětlit, ale vznikla spíše trapnost převyšující zdravý rozum a logiku. Světe div se. Šéfem organizace 'Muži v černém' je také žena. V tomto bodě prostě film nemilosrdně ztrácí na své atraktivitě a potenciálu. Úspěšná série byla zneužita pro feministickou a genderovou propagandu a tak nelze k tomu přistupovat jinak, než jako k propagandistickým českým snímků z padesátých let minulého století, byť jsou mnohé natočené zdařile.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
2
Absolutní bezradnost "série" Mužů v černém (respektive opakovaná selhání v nastolení "série" po jednom povedeném blockbusteru) bohužel neprodukuje zábavné chyby, ale jen nudu a úmornost. Nejzajímavější je, že se tu ukazuje, jak moc Hollywood nakonec bezradný a odsouzený k jen náhodným úspěchům.


Dodatečné informace

Původní název:
Men in Black International (více)
  • USA Muži v černém: Globální hrozba
  • USA Men in Black International
  • USA 23 Jump Street-Men In Black Crossover
  • USA Men in Black 4
  • USA Men in Black IV
  • USA MIB 23
  • USA Muži v černém 3
  • USA Untitled 'Men In Black' Spin-Off
  • USA Люди в черном 4
  • USA Мачо и ботан 3
Premiéra v ČR:
13. 6. 2019
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
110 mil. USD
Tržby:
253,89 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Muži v černém: Globální hrozba je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch