Profilový obrázek

daisyna

Ivca Kucerova

Komentáře 70

Od nejnovějších
  1. Gravitace
    Gravitace (2013)
    8
    Jedním slovem ÚCHVATNÝ! Dlouho jsem se v kině takhle netetelila pohledem na plátno. Audio-vizuální počin roku. Miluji filmy odehrávající se v otevřeném vesmíru. Filmy, při nichž zapomínám na okolní svět a prožívám je. Filmy, u kterých se mi tají dech. Filmy, které se nesnaží prvoplánově ohromit bombastickými efekty, ale spíše se zaměřují na osobní pocity a emoce. A Gravitace tohle všechno má.
  2. Godzilla II Král monster
    Godzilla II Král monster (2019)
    6.5
    Film je takové vizuální porno, je zde hloupoučký příběh, který v podstatě slouží jen k tomu aby nějakým způsobem uvedl akci do kontextu. Takže nezbývá než si sednout, utlumit mozkové vlny na minimum a prostě si užít monstrózní bitku na kterou se kouká vážně parádně. Pokud od filmu očekáváte cokoliv navíc, tak vás nejspíš zklame.
  3. Gone in 60 Seconds
    Gone in 60 Seconds (1974)
    10
    V první hodině se nic moc neděje. Řeší se tam něčí svatba, nějaký ptákoviny s pojišťovnama a občas se tam ukradne nějaký auto. Vlastně jediná zajímavější část tam byla, když se ukradne auto, o kterým se pak zjistí, že je plný heroinu a rozhoduje se, co s ním. Posledních zhruba 35 minut je ovšem solidní zábava a perfektní naháněčka, na který se režisér fakt vyřádil. Žádný speciální efekty, jenom adrenalin a kaskadéřina, při který se rozbije víc aut, než za 8 sérií Kobry 11. Takže jestli kvůli něčemu stojí tuhle původní verzi vidět, tak jen kvůli tomuhle, ale jako film to žádná pecka není.
  4. Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw
    Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019)
    8
    Další dávka testosteronu na čtyřech kolech opět dorazila a na poli akčního žánru smetla vše v dosahu. V dialozích u mě vede scéna v letadle s Kevinem Hartem na palubě, v akci pak finále s řetězem přikurtovanou helikoptérou. Over the top akce tu samozřejmě opět hraje prim a oproti poslední štaci to zase dostalo trochu střízlivější kontury (furt lepší Idris Elba ve vrtulníku než Charlize Theron v ponorce). A Vanessa Kirby si mě zaháčkovala už v roli princezny Margarety, takže není o čem.
  5. Toy Story 4: Příběh hraček
    Toy Story 4: Příběh hraček (2019)
    8.5
    Má to vtipný a krásný příběh a jde o povedený závěr téhle čtvrt století dlouhé tetralogie, ale přišla až po geniálním třetím díle, který nešlo překonat, a který prostě měl být poslední. Alespoň známe odpověď na to, kam se poděla Pastýřka, a skvěle to ukončuje Woodyho linku. Rozhodně se tedy nejedná o nejlepší díl, ale i tak povedený animák
  6. Lví král
    Lví král (2019)
    8
    Lvího krále jsem si dala s chutí a jsem spokojená. Je pravda, že po primárním nadšení u Knihy džunglí, kdy mě nový způsob animace doslova ohromil, jsem už zase zmlsaná a všechno to, co jsem viděla dnes, mi přišlo jako "normálka", ale ona to normálka není. Je to paráda! Těší mě, že se tvůrci drželi animované předlohy i hudby, jediné, co mi vadí, že jsem film nemohla vidět v původním znění. Naše kino jej promítá pouze dabovaný a to je škoda.
  7. Captain Marvel
    Captain Marvel (2019)
    5
    Neurazí, ale znovu to videt clovek asi ani nechce. Necekala jsem nic svetoborneho a uchvacujícího, ale ubihalo to i celkem slusnym tempem. Jinak je to pekna herečka, takze panove si prijdou na sve. Ale do kina bych na to nevyrazila. Takze neurazí, ale i nepotesi
  8. Spider-Man: Paralelní světy
    Spider-Man: Paralelní světy (2018)
    7
    Za me nejlepší ze Spidermanu, uz jsem byla parkrat zklamana, ale tento dopadl na vybornou. Film ma skvely scénář, ktery se drzi jako jeden z mala komiksu. Rychle ubíhající dej a skvěle animace. Oscara dostal zaslouzene. Clovek se u nej nenudí a pobavi.
  9. Počátek
    Počátek (2010)
    9.5
    Velmi podobne Matrixu, uz od zacatku je clovek prilepeny k obrazovce, co se bude dal dit, ale chvílemi mi prislo, ze se v tom clovek muze ztracet, az moc komplikovany dej. Ale je to vskutku originální scénář a výborné výkony herců jen dotvářejí zajimavy film
  10. Příchozí
    Příchozí (2016)
    8
    nevěděla jsem co od filmu očekávat, ale překvapil mě, napínavé ač v pulce filmu predvidatelné, ale velmi zajimavé i smutné zaroven. miluji Jeremyho at hraje v cemkoliv, takže jsem rada, že ho prave do tohoto filmu obsadili. Kazdopadne zajimavy úhel pohledu na setkání s dalsím druhem
  11. Anděl Páně 2
    Anděl Páně 2 (2016)
    6
    Jednička byla skvostná a dvojce říkali, že je snad jeste vtipnejsí, tak jsem byla zvedava, vsechno od postav, kostýmu, rezie je výborné, ale také mi trochu chyběl vtipnější scénář, protože jinak by se mi asi nestalo, že v kině usnu, v pulce filmu jsem vytuhla, takže to až zas tak vtipné opravdu nebylo a nemuzu zcela objektivne hodnotit celý film
  12. Deadpool
    Deadpool (2016)
    8
    miluji akční komiksové hrdiny, tohle je spíš loser, ale nejvtipnější z komiksovek co jsem viděla, parádní akční scény, obsazení nemá chybu, přestože Ryan působí spíš jako herec do romantických filmů, tak se sem hodí naprosto bezkonkurenčně, sedlo mu to.
  13. Twilight sága: Rozbřesk - 2. část
    Twilight sága: Rozbřesk - 2. část (2012)
    3.5
    Jsem fanynka knih s touto tématikou, některé díly této ságy byly hezky i obsáhle udělané, ale u některých dílů jsou velké nedostatky. Zde se mi moc nelíbílo digitální dítě. Ale jinak obsahově celkem hezky zpracovane.
  14. Kniha džunglí
    Kniha džunglí (2016)
    9
    Krásny snímek nejen pro děti ale i pro dospělé, kteří určitě vzpomenou na nádherný příběh o osamělém chlapci. Lepší než nějaký tarzan atd. Za mě opravdu hezky udělaný snímek s dojemným příběhem.
  15. Snowden
    Snowden (2016)
    5.5
    Herecky vhodne obsazené, režie výborná, příběh určitě k zamyšlení, takže za mě ano určitě stojí za to se podívat.
  16. Osm statečných
    Osm statečných (2006)
    6
    Krásny silný dojemný příběh jak člověku opravdu záleží na příteli kterým bezesporu oddaný pes je. Moc hezky natočené napínavé s dobrým koncem.
  17. Zootropolis: Město zvířat
    Zootropolis: Město zvířat (2016)
    5.5
    Animované pohádky mám ráda, v tomto případě hezky znázorněne vlastnosti zvířat, takže i trochu "poučne" a výchovny děj tu také nezaostává. Jen mi chybělo pár vtipů navíc.
  18. Bez kalhot XXL
    Bez kalhot XXL (2015)
    7.5
    Jednička ve srovnání s tímto je propadák. Dvojka se povedla, vtipné scény, luxusní taneční kreace a pohled na pořádný chlapy. Když si chlapi pouští Tomb Rider tak taky především kvůli herečce ktera v nem hraje, takže ženy si tento film pouští rovněž ze stejného důvodu. Channing proste tanec miluje a se vší parádou umí a tenhle film není proste o ději.
  19. Hulk
    Hulk (2003)
    7.5
    Eric Bana je muj oblíbenec, takže ve spojení s Hulkem má za mě jedničku. Je to herec, který to umí a film se s nim vždycky povede
  20. Mimoni
    Mimoni (2015)
    5
    Začátek jak Mimoni vznikli je nejlepší z celého filmu, pak už to pomalu upada a člověk se začne nudit jak se film táhne, škodaačekala jsem více vtipných scén, protože tomuto celku už se smějí jen děti
  21. Rychle a zběsile 7
    Rychle a zběsile 7 (2015)
    8
    Auta zde létaji, kam se hrabe Bond, ale mělo to spád, příběh baví a závěrečné rozloučení zahřeje u srdce při vzpomínce na tak báječného mladého člověka. Za mě povedene
  22. Velká šestka
    Velká šestka (2014)
    8
    Pěkně udělaný film, ale pro nejmenší asi opravdu úplně není. Líbí se mi jak je zachycena inovace a propojení robotiky, která brzy nastane.
  23. Focus
    Focus (2015)
    7.5
    Velmi dobré obsazení, myslím, že oběma ta role sedla, dějově film ze života, mnoho pravidel z toho platí a udržel mou pozornost, ale víckrát se na něj už také asi nepodívám.
  24. Fantastická čtyřka: Silver Surfer
    Fantastická čtyřka: Silver Surfer (2007)
    7.5
    Škoda čekala jsem víc, ale postava Silver Surfera je vymazlená, jen to chtělo trochu víc náboje od začátku, protože závěr filmu se i docela povedl. Jinak kvituji fajn muziku a méně osobních vyhrocených dějů. Zaměřila bych se v dalších dílech na padouchy a mrňata hlavních postav, protože to by pak mělo smysl, ale víc příběhů o této čtyřce už ne prosím.
  25. Krvavý diamant
    Krvavý diamant (2006)
    8.5
    Akční dokumentární drama, které se opravdu povedlo. Film se může pyšnit hlavně hlavním hrdinou, kterého ztvárnil a výborně zahrál Leonardo DiCaprio, který není jako ostatní v podobných filmech, v nichž jsou většinou 2 typy hlavních postav a to: Hodný... a zlý co se po čase změní na hodného. U tohohle se to nádherně střídalo.