Bez kalhot XXL

52%
Bez kalhot XXL
Děj filmu „Bez kalhot XXL" navazuje na první film tři roky poté, kdy Mike ukončil svou vrcholnou kariéru striptéra a i zbývající členové striptérské skupiny Králové Tampy se chystají hodit ručník do ringu. Ale chtějí to udělat po svém: společně s legendární hlavní hvězdou Magickým Mikem chtějí vstoupit do světel reflektorů v posledním dech beroucím představení v Myrtle Beach a udělat tak tlustou čáru za minulostí. Mike a ostatní chlapi se vydávají na své závěrečné vystoupení, a když se cestou zastaví v Jacksonvillu a Savannah, aby obnovili staré známosti a navázali nová přátelství, sklízejí obdiv, naučí se pár nových pohybů a překvapujícím způsobem se zbaví své minulosti. (Freeman Ent.)



Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
4.5
Zatím co první díl byl zajímavou sondou do života striptéru,tak druhý díl nenabídl vůbec nic nového. Příběh se zde pomalým tempem pohybuje od ničeho k ničemu a film nemá žádný spád. Vše má vyvrcholit tanečními čísly se kterými se chtějí rozloučit se svou dráhou striptéra. Tento díl je mířen hlavně na dámské publikum,které ocení polonahé mužské těla. Chlapi ruce pryč.
hrumsrt
hrumsrt
9 183 bodů
0
Všechny ty frustrovaný teenky to dokázaly... Ta striptérská naleštěná hovadina vydělala takový prachy, že tohle si chudé děti v Bangladéši nezaslouží. Původní parta oholoných hrudí se vrací! A já tomu nemůžu uvěřit, ale úplně vlhkej snímek zvládli ve svém pokračování vytřít totálně do sucha. Veškerý pokusy o bláznivý kreace od všelijakých teenek jsou omezeny na nutné minimum a namísto toho si zkoušíme dramatičtější akt. Soderbergh tehdy vytvořil hroznou sračku, ale tady už se vysypal celej fekální vůz. Je to někdy tak hrozný až to začíná být vtipný. U prvního filmu zadrželi dech a nesmáli se, jak děsný to je, zde by se člověk udusil.. V taneční sérii to odjet bez tance, aneb umění bez umění... Vycucaný z prstu a bez špetky nějaký energie. Silikonová jednička rázem působí jen jako vážně špatnej film, jelikož tohle je totální pytlovina. Jeden z nejhorších filmů jaké jsem viděl! Chudák Tatum, tolik si toho odtancoval aby se mohl stát hercem, a pak nakonec zase jen tancuje.. I když po tomhle ti to patří! Styďte se! 5%
brcolka
brcolka
1 045 bodů
6
Docela oddychovka a celkem jsem se bavil. Určitě lepší než první díl. Alespoň trochu nějaký příběh. Určitě na to nepůjdu do kina a nemusím to vidět znovu. Ale jednou stačí.


Dodatečné informace

Původní název:
Magic Mike XXL (více)
  • USA Bez kalhot XXL
  • USA Magic Mike XXL
  • USA Magic Mike 2
Premiéra v ČR:
16. 7. 2015
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
14,8 mil. USD
Tržby:
117,81 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Bez kalhot XXL je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Bez kalhot XXL


Powered byJustWatch