Focus

72%
Focus
Ve filmu Focus se Will Smith představuje jako zkušený podvodník Nicky, jehož život se nečekaně protne s mladou a ambiciózní začínající podfukářkou Jess, kterou ztvárnila Margot Robbie. Brzy mezi nima přeskočí jiskra, jež zažehne intenzivní romantický vztah plný vzrušení z jejich společných podvodů. Ve chvíli, kdy se Nicky s Jess sblíží až příliš, rozhodne se s ní rozloučit, aby ochránil své tajemství a profesionální život. O tři roky později se ale Nickyho minulost v podobě Jess vrací, když mladá podvodnice vstoupí do jeho života během vysoce rizikového podniku v Buenos Aires.



Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
6.5
Já mám tyhle intrikami prolezlé filmy velmi rád. Nikdy se nemůžete být jistí tím,že to co sledujete se opravdu děje. Kdyby se vypustila ta romantická linka,tak to molo být ještě o kus lepší. Každopádně Will Smith je takový sympaťák,že mu těch pár zadrhnutí odpustíte. O Margot nemá smysl ani psát. Byla opět nádherná.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
7
Odpočinokový film ve stylu "Podfukáři". Will Smith dodal filmu opět trošku kvality navíc. Filmy tohoto typu mlůžu, i když už jich je za posledních pár let natočeno dost. Scény jsou trošku přehnané ( hromadné krádeže v davu ). Film nenudí a rozhodně se jedná o nadprůměrný snímek.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 305 bodů
5
Snímek zpočátku připomíná britský seriál ´Podfukáři´, ale záhy se to celé mění do spleti eroticky romantizujícího náboje nečekaného vývoje všemožných událostí. Lehká dramatizace je nemálo těžkopádná a zbytečně komplikovaná. Počáteční nadšení tedy spadne do podivné zábavy slepených posloupností hloubky příběhu, neochvějných klišé a podivného humoru. Kupodivu to však splňuje osvědčený vzorec žánru jako takového. Atraktivní duo Will Smith a Margot Robbie společně sdílejí vzájemnou chemii ve vzájemném vztahu, která je svou dynamikou vcelku přijatelná. Sofistikovaný příběh je o něco méně předvídatelný a umělecký směr ztvárnění se dá považovat za stylový. Pro běžného diváka je snímek spíše nezábavný, unavující a bez špetky jiskry alespoň něčím zaujmout. Náročnější divák by si mohl něco najít, ale dohromady toho pro něj také moc není. Nad všechna očekávání snímek bohužel zůstal někde na půl cesty.

Dodatečné informace

Původní název:
Focus (více)
  • USA Focus
Premiéra v ČR:
26. 2. 2015
Distributor:
Warner Bros.
Země původu:
USA
Čeština:
Focus je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch