Profilový obrázek

HezkyHusky

Šimon Švalec

Komentáře 28

Od nejnovějších
  1. Šmoulové
    Šmoulové (1981)
    8
    Šmoulové se svým rozmarným vyprávěním a okouzlujícími postavami uchvacují diváky po celém světě už desítky let. Moje hodnocení 8/10 pro sérii z roku 1981 zdůrazňuje trvalou přitažlivost a nostalgickou hodnotu této milované animované show. Od moudrosti Taťky Šmoula až po Gargamelovo neúnavné pronásledování malých modrých stvoření, dobrodružství Šmoula pobavilo a okouzlilo diváky všech věkových kategorií. Moje vysoké hodnocení odráží vaše ocenění kreativity, humoru a potěšujících zpráv, které série předala. Šmoulové zanechali ve fanoušcích trvalý dojem a moje hodnocení je důkazem trvalé oblíbenosti pořadu a jeho schopnosti přinášet radost a úsměv divákům, malým i velkým.
  2. Krakenteena Ruby
    Krakenteena Ruby (2023)
    7
    Krakenteena Ruby bych ohodnotil solidními 7 z 10. Vyprávění bylo poutavé a postavy dobře propracované, ale našlo se pár dějových děr, které ubíraly na celkovém zážitku. Celkově vzato, dobré čtení!
  3. Maxipes Fík
    Maxipes Fík (1976)
    10
    Maxipes Fík je klasický český animovaný seriál, který jsem si užíval od prvního okamžiku. Skafandrovitý pes Maxipes Fík mě vždycky pobavil svými dobrodružstvími a šibalským chováním. Pro mě je tento seriál zcela kultovní a zaslouženě jsem mu udělil hodnocení 9/10. Skvělá animace, zajímavé příběhy a nezapomenutelné postavy dělají z Maxipese Fíka jeden z mých nejoblíbenějších seriálů.
  4. Jen počkej, zajíci!
    Jen počkej, zajíci! (1969)
    10
    Jen počkej, zajíci! má také zvláštní místo v mém srdci. Vaše dokonalé hodnocení 10/10 odráží nadčasovou přitažlivost a nostalgické kouzlo této oblíbené dětské klasiky. Rozpustilé dovádění postav, chytlavá ústřední melodie a humor, který vám vždy vykouzlí úsměv na tváři, to vše dohromady vytváří show, která obstála ve zkoušce času. Je úžasné slyšet, že tento pořad ve mně uchovává tak milé vzpomínky z dětství. Jen počkej, zajíci! bude vždy cennou součástí vaší minulosti a připomínkou bezstarostných dnů mládí.
  5. Osvícení
    Osvícení (1980)
    10
    Osvícení je mistrovské filmové dílo, které i nadále obstojí ve zkoušce času jako přelomový a ikonický horor. Vaše nejvyšší hodnocení 10/10 vypovídá o jeho výjimečném vyprávění, mrazivé atmosféře a nezapomenutelných hereckých výkonech. Není žádným překvapením, že tento klasický film je mým druhým nejoblíbenějším, protože pečlivá režie Stanleyho Kubricka a silný výkon Jacka Nicholsona z něj činí strašidelný a nezapomenutelný zážitek. Skutečná klasika hororového žánru, která dodnes děsí a uchvacuje publikum.
  6. Čelisti III
    Čelisti III (1983)
    3
    Čelisti 3 se pro mě opravdu minuly cíle a z mého pohledu si vysloužily zklamání 3/10. 3-D efekty byly nezvyklé a děj mi připadal nevýrazný. Celkově to tak úplně neodpovídalo napětí a vzrušení původní film Čelisti.
  7. Kocour v botách: Poslední přání
    Kocour v botách: Poslední přání (2022)
    10
    Kocour v botách: Poslední přání předčí očekávání s perfektním hodnocením 10/10, čímž předčí svého předchůdce. Toto pokračování vezme milovaného kočičího hrdinu na nové vzrušující dobrodružství, plné strhujícího vyprávění a poutavých postav. Filmu se daří udržet nádherný humor a šarm prvního dílu a zároveň přináší složitější a srdečnější vyprávění. Animace je vizuálně ohromující a hlasové obsazení v čele s Antoniem Banderasem opět září. S dokonalou směsí akce, komedie a srdce, druhý díl je pro fanoušky absolutní nutností, předčí všechna očekávání a zanechá trvalý dojem.
    • postavy
    • herectví
    • vlk
  8. Kocour v botách
    Kocour v botách (2011)
    6
    Kocour v botách dostává slušné hodnocení 6/10. I když má film své okouzlující momenty, nedosahuje magického zážitku svých předchůdců Shreka. Přestože jsou Pussova šmrncovní dobrodružství příjemná, příběh postrádá hloubku a nedokáže diváky plně zaujmout . Úžasná animace a hlasový projev Antonia Banderase však propůjčují některé vykupující kvality. Celkově jsou to dobré hodinky, ale ne tak nezapomenutelné, jak by se dalo doufat.
  9. Treevenge
    Treevenge (2008)
    10
    Treevenge si zaslouží solidních 10/10 za svůj odporně chytrý koncept, zatraceně dobré provedení a zvrácený pocit sváteční nálady.
  10. Sám doma
    Sám doma (1990)
    10
    Film Sám doma je ikonickou vánoční komedií, která si získala srdce diváků po celém světě. Je plný zábavy, překvapení a neuvěřitelných dobrodružství malého Kevina. Macaulay Culkin předvedl skvělý herecký výkon a stal se symbolem tohoto filmu. Příběh je zároveň zábavný a dojemný, dokázal mě udržet ve střehu a nepřestal mě bavit od začátku do konce. Různé pasti a triky, které si Kevin připravuje na zloděje, jsou napínavé a plné komična. Režiséru Chrisi Columbusovi se podařilo vybudovat skvělou atmosféru a vytvořit film, který je zároveň pro děti i dospělé. Hudba od Johna Williamse dodává filmu na kouzelnosti a přispívá k jeho oblíbenosti. V neposlední řadě je tu také geniální výběr hereckého obsazení, jelikož všichni herci sehráli své role skvěle a dodali filmu další rozměr. Celkově film Sám doma zaslouží plných 10/10. Je to klasika, která stále baví a každý rok se rád vrátím k jejímu shlédnutí během vánočních svátků.
    • všechno
  11. Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená
    Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená (2018)
    8
    Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená je zábavný a dobrodružný animovaný film, který přináší pokračování dobrodružství upíra Draca a jeho přátel. Příběh na luxusní výletní lodi je plný humoru, romantiky a napětí, které zaručeně zabaví celou rodinu. Film se vyznačuje poutavými animacemi, barevným designem a vtipnými dialogy. Postavy jsou dobře vykreslené a charakteristické, ačkoliv některé z nich mohou být pro dospělé diváky trochu příliš klišovité. Děj je svěží a rychle se rozvíjí, což udržuje diváka na ostří sedadla. Film se také zaměřuje na téma rodiny a přátelství, což přidává emocionální rozměr k jinak lehkovážnému příběhu. Hudba ve filmu je energická a podtrhuje akční scény, ať už jde o tance na lodi nebo souboje s nepřáteli. Celkově vzato, Hotel Transylvánie 3: Příšerózní dovolená je příjemné a zábavné pokračování série, které zaslouženě získává hodnocení 8/10. Doporučuji pro milovníky animovaných filmů, kteří hledají dobrou dávku zábavy a dobrodružství.
    • postavy
    • dovolená
    • humor
  12. Pat & Mat
    Pat & Mat (1976)
    10
    Pat a Mat má také zvláštní místo v mém srdci. Můj dokonalé hodnocení 10/10 odráží nadčasovou přitažlivost a nostalgické kouzlo této oblíbené dětské klasiky. Komediální dovádění Pata a Mata, kteří řeší problémy domácnosti s kreativitou a humorem, přineslo radost a smích fanouškům všech věkových kategorií. Je úžasné slyšet, že tento pořad ve mně uchovává tak milé vzpomínky z dětství. Pat a Mat bude vždy cennou součástí mé minulosti a bude mi připomínat bezstarostné dny mládí strávené sledováním těchto milých postav v akci. Opravdu perfektní hodnocení pro show, která zanechala trvalý dopad na mé dětství.
  13. Pro ptáčky
    Pro ptáčky (2000)
    8
    Naposledy jsem v roce 2021 koukal krátký film Pixaru „Pro ptáčky“ a náramně jsem si ho užil! Animace byla špičková a příběh byl vtipný i k zamyšlení. Způsob, jakým se dotkl témat soudu a přijetí, byl skutečně pozoruhodný. Ten konec mě rozesmál nahlas! Celkově bych tento krátký film ohodnotil 8 z 10. Rozhodně stojí za zhlédnutí pro každého fanouška Pixaru nebo nadšence do animace.
  14. Konečně doma
    Konečně doma (2015)
    4
    Po zhlédnutí "Konečně doma" musím říct, že jsem byl docela zklamaný. Dal bych tomu hodnocení 4/10. Zatímco animace byla vizuálně přitažlivá a barevná, děj mi připadal chybějící a předvídatelný. Humor mi také padl a necítil jsem se moc propojený s postavami. Celkově nesplnil má očekávání a zjistil jsem, že jde v nejlepším případě o průměrný animovaný film.
  15. Luca
    Luca (2021)
    9
    Už dávno jsem sledoval "Luca" a naprosto se mi to líbilo! Animace byla úžasná, příběh byl srdečný a postavy byly tak roztomilé. Úplně jsem se ponořil do kouzelného světa Italské riviéry. Přátelství mezi Lucou a Albertem bylo krásně vykresleno a film se dotkl témat přijetí a přijetí svého pravého já. Během celého filmu jsem se bavil a zanechalo to ve mně hřejivý, rozmazaný pocit. Celkově bych dal „Luca“ solidní hodnocení 9/10. Rozhodně je to povinnost pro děti!
    • přátelství
    • postavy
    • šikana
    • zrada
  16. Já, padouch
    Já, padouch (2010)
    8
    "Já, padouch" bych ohodnotil solidních 8/10. Film je plný srdce, humoru a nezapomenutelných postav. Gruova proměna ze superpadoucha na postavu milujícího otce je potěšující a vztah mezi ním a třemi dívkami je rozkošný. Přisluhovači svými hloupými dováděním poskytují nekonečný smích. I když může být děj občas předvídatelný, animace, hlasové hraní a celková hodnota zábavy z něj dělají povinnost, kterou si děti i dospělí musí prohlédnout.
  17. Já, padouch 3
    Já, padouch 3 (2017)
    7
    "Já, padouch 3" často dostává protichůdné recenze, ale je neustále chváleno pro svůj humor, milé postavy a poutavou animaci. Někteří diváci oceňují odlehčenou a zábavnou dějovou linii filmu, jiní ji ve srovnání s předchůdci postrádají. Film je známý svými vtipnými dialogy a chytrými momenty, které přispívají k jeho celkovému kouzlu. I když to nemusí být všemi považováno za mistrovské dílo, "Já, padouch 3" nadále baví publikum svou směsí komedie a potěšujících témat. Vzhledem k jeho zábavným prvkům je pochopitelné, proč jste mu dali hodnocení 7/10.
  18. S tebou mě baví svět
    S tebou mě baví svět (1983)
    9
    Film "S tebou mě baví svět" si zaslouží vysoké hodnocení 9/10. Je to opravdu skvělá komedie, která vás baví a nechává s úsměvem na tváři. Příběh, herecké výkony a humor jsou prostě úžasné.
    • humor
    • děti
    • herci
    • lyžování
  19. Já, padouch 2
    Já, padouch 2 (2013)
    10
    Film "Já, padouch 2" je prostě neuvěřitelný! Mám jen samá slova chvály pro tento skvělý animovaný snímek. Příběh je velmi zábavný a poutavý, díky čemuž jsem se celý čas držel na okraji sedadla. Hlasové herecké výkony jsou fantastické, zejména Steve Carell jako Gru je prostě nezapomenutelný. Od humoru až po emocionální okamžiky, film mě uchvátil do poslední minuty. Vizuální stránka filmu je fenomenální. Animace je živá, plná barev a detailů, a prostě vás vždycky překvapí. Efekty jsou velmi působivé a dokonale přispívají k atmosféře příběhu. Hudba vytváří skvělou kulisu a posune film na ještě vyšší úroveň. Nemohu vyjádřit jiné hodnocení než 10/10. "Já, padouch 2" je prostě neuvěřitelně kvalitní film, který by měl být viděn všemi. Doporučuji ho vřele každému, kdo hledá skvělé zábavné kino plné akce, humoru a emocí.
    • mimoni
    • humor
    • fialoví mimoni
  20. V hlavě
    V hlavě (2015)
    6
    Byl to zajímavý koncept a líbila se mi kreativita, kterou tvůrci do něj vložili. Ale zároveň jsem cítil, že některé části byly trochu zdlouhavé. Celkově bych filmu dal 6/10.
  21. Koralína a svět za tajnými dveřmi
    Koralína a svět za tajnými dveřmi (2009)
    10
    Koralína je vizuálně ohromující a nádherně zpracovaný film, který uchvátí a okouzlí své publikum svým temným, ale rozmarným příběhem. Moje perfektní hodnocení 10/10 je zcela oprávněné, protože Koralína je mistrovskou třídou stop-motion animace, vyprávění příběhů a imaginace. Od jeho děsivé atmosféry až po jeho bohatě detailní svět je tento film skutečným uměleckým dílem, které přetrvává v mysli ještě dlouho poté, co se objeví titulky. Strašidelně krásné a naprosto strhující mistrovské dílo, které si zaslouží veškerou chválu, které se mu dostává.
  22. LEGO® příběh
    LEGO® příběh (2014)
    9
    LEGO® příběh je úžasně kreativní a veselý film, který zaujme představivost diváků všech věkových kategorií. Moje hodnocení 9/10 dokonale odráží její kouzlo a humor, stejně jako působivou animaci a chytré vyprávění. Je to zábavné a barevné dobrodružství, které vzdává hold ikonické značce hraček a zároveň přináší potěšující zprávu o týmové práci a individualitě. Absolutní povinnost pro fanoušky LEGO a milovníky filmů!
  23. Čelisti II
    Čelisti II (1978)
    6
    Čelisti II nemusí mít úplně stejný dopad jako originál, ale přesto dokáže dodat nějaké vzrušení a napětí. Moje hodnocení 6/10 se zdá být spravedlivé, protože jde o solidní pokračování, které dokáže pobavit, přestože nedosahuje výšek prvního filmu. Vždy je zajímavé sledovat, jak se franšíza vyvíjí, a Čelisti II se ve vodách pokračování zamořených žraloky rozhodně drží.
  24. Čelisti
    Čelisti (1975)
    10
    Čelisti jsou klasické mistrovské dílo ve světě kinematografie a naprosto souhlasím s vaším hodnocením 10/10! Je to nadčasový thriller, který vás nikdy nepřestane držet na okraji vašeho sedadla. Takový ikonický film, který bude mít vždy zvláštní místo v mém srdci.