Maxipes Fík

84%
Maxipes Fík
Plakát traileru

Příhody malé holčičky Áji a jejího kamaráda velkého psa, maxipsa Fíka. Kde se vzal Fík? Jednou přinesl tatínek Áje štěně. Holčička pojmenovala pejska Fík. Fík strašně rychle rostl - vyrostl z krabice od bot, z košíku i z boudy. A jak se stalo, že přestal růst? Jednou, těsně potom, co se naučil mluvit, vypil celý sud piva. A od té doby už nerostl.





Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Jeden z nejlepších animovaných večerníčků,které kdy běžely na našich obrazovkách. Animace je nápaditá a Josef Dvořák svým hlasem výborně doprovází tento seriálový počin. Jako malý jsem to hltal a nic se nezměnilo ani po těch x letech. Rád si ho shlédnu se svými dětmi znovu.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
9
Maxipes fík se mi zaryl do paměti skoro stejně, jako třeba Krkonošské pohádky. JOsef Dvořák ho namluvil skvostně a i když dnes může působit animace předpotopní, tak je to pecka do dnes. :)
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Maxipsa Fíka jsem měl moc rád. Ať přímo jeho, nebo i spin-off o zajícovi na začátku každého dílu. Příjemný Dvořákův přednes a jednoduchá, ale opět velmi pohodlná animace, to vše zabaleno ve vděčném humoru, dělá z tohohle večerníčku nezapomenutelnou pohádku, jistě nejen pro mě.

Dodatečné informace

Původní název:
Maxipes Fík (více)
  • Československo Maxipes Fík
Země původu:
Československo, Česká republika, Slovenská republika
Ocenění:
Žádná ocenění