Profilový obrázek

Jakub8

Komentáře 6

Od nejnovějších
  1. Avatar: Legenda o Aangovi
    Avatar: Legenda o Aangovi (2024)
    6
    Serial celkem hezky, efekty vyborne a postavy vetsinou verne predloze. Kdo dosud nevidel a ma problem zkouknout cokoli kresleneho, muze si serial uzit. Nekolik postav, chovani a scen je ale predelanych tak ze ztraci tu dobrou pointu z originalu. A opet jako casty nesvar se tu jako ve vetsine serialu objevuje 'teleportovani' pri cestovani.
    Rozhodne lepsi nez filmova adaptace z roku 2010. Ale pokud se vam pribeh Aanga libi, udelejte neco pro sebe a podivejte se na originalni serial od Nickelodon.
  2. Percy Jackson a Olympané
    Percy Jackson a Olympané (2023)
    9
    Dosud z viděných 3 epizod jsem nabyl dojmu že je serál velmi kvalitní, s dobrými efekty, dobrými herci, a příběhem který šlape. A pro fanoušky knih, je to opravdu kvalitně zpracované. Už nějakou dobu jsem neviděl tak kvalitně zpracované. Doufám že mne ten seriál do posledního dílu nezklame.
  3. Megamysl
    Megamysl (2010)
    8
    Kvalitní a zábavný film se záporákem v hlavní roli. Film jsem si velmi užil, a i když i dabing je prima, tak originální zvuk je prostě suprovej. Pokaždé se u něj opět bavím a lituju jen že takových kvalit není víc.
  4. Star Wars: Vzestup Skywalkera
    Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019)
    2
    Příšerný zážitek. Nikdy jsem neměl pocit že se bavím a když to zkončilo byl jsem rád že je konec, a bylo mi špatně ze stupidity scénaristů. Jen obří nudná reklama na hračky.....
  5. Dungeons & Dragons: Čest zlodějů
    Dungeons & Dragons: Čest zlodějů (2023)
    9
    Bylo to moc vyborny, zabavne, s dobrym tempem,ani mi neprislo ze by hrdinove byly tlaceny do boje se zlem. Spis nez hrdinove pokousejic se zachranit svet, se k tomu dostali jak slepej k houslim kdyz se pokouseli o neco pro vlastni zisk. Libilo se mi to a konecne film ktery je dobry sam za sebe a ne proto ze za nim stoji obri logo.
  6. Mandalorian
    Mandalorian (2019)
    8
    Serial jako celek je moc hezky a zdarile udelany. Jen az moc je nekdy podisniovany. Prvni serie je vyborna a maloco bych vytkl (krome zvysovani stupidity a neschopnosti imperialnich vojaku kteri neumeji trefit ani nehybny terc. Opravdu to potrebujem?). Ddiha sezona je zaiimava cestpu hledani opatrovnika zakoncena uzasnym zpusobem, tak jak by se meli Jedi prezentovat. Ne moc, ne stupidne. 3 sezona nanestesti shazuje hodnoceni celku z 90% kvality. Nemala cast je filler, nacpane nutnosti propagovat hracky, Grogu je jasne viditelne jen reklama na plysaka, potom co mu sebrali zajimavou budoucnost s jediem. 1 dil vlastne ani neni o Mandalorianovi, a tim myslimcepy, a byl hrozne nudmy a hloupy. Sice se 3 serie vykoupila peknym zaverem a poslednimi 3 dily, ale pride mi ze kvalita desne upada. Pokud to bude pokracovat mam o nadchazejici serie obavy