Profilový obrázek

Jakub8

30

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Avatar: Legenda o Aangovi
    Avatar: Legenda o Aangovi (2024)
    6
    Serial celkem hezky, efekty vyborne a postavy vetsinou verne predloze. Kdo dosud nevidel a ma problem zkouknout cokoli kresleneho, muze si serial uzit. Nekolik postav, chovani a scen je ale predelanych tak ze ztraci tu dobrou pointu z originalu. A opet jako casty nesvar se tu jako ve vetsine serialu objevuje 'teleportovani' pri cestovani.
    Rozhodne lepsi nez filmova adaptace z roku 2010. Ale pokud se vam pribeh Aanga libi, udelejte neco pro sebe a podivejte se na originalni serial od Nickelodon.
    Percy Jackson a Olympané
    Percy Jackson a Olympané (2023)
    9
    Dosud z viděných 3 epizod jsem nabyl dojmu že je serál velmi kvalitní, s dobrými efekty, dobrými herci, a příběhem který šlape. A pro fanoušky knih, je to opravdu kvalitně zpracované. Už nějakou dobu jsem neviděl tak kvalitně zpracované. Doufám že mne ten seriál do posledního dílu nezklame.
    Megamysl
    Megamysl (2010)
    8
    Kvalitní a zábavný film se záporákem v hlavní roli. Film jsem si velmi užil, a i když i dabing je prima, tak originální zvuk je prostě suprovej. Pokaždé se u něj opět bavím a lituju jen že takových kvalit není víc.
    Star Wars: Vzestup Skywalkera
    Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019)
    2
    Příšerný zážitek. Nikdy jsem neměl pocit že se bavím a když to zkončilo byl jsem rád že je konec, a bylo mi špatně ze stupidity scénaristů. Jen obří nudná reklama na hračky.....
    Dungeons & Dragons: Čest zlodějů
    Dungeons & Dragons: Čest zlodějů (2023)
    9
    Bylo to moc vyborny, zabavne, s dobrym tempem,ani mi neprislo ze by hrdinove byly tlaceny do boje se zlem. Spis nez hrdinove pokousejic se zachranit svet, se k tomu dostali jak slepej k houslim kdyz se pokouseli o neco pro vlastni zisk. Libilo se mi to a konecne film ktery je dobry sam za sebe a ne proto ze za nim stoji obri logo.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci