Avatar: Legenda o Aangovi

73%
Avatar: Legenda o Aangovi
Čtyři národy světa kdysi žily v míru, o který se staral pán všech čtyř živlů Avatar. Všechno se ale změnilo, když národ ohně zaútočil na vzdušné nomády, které zničil. Byl to první krok ohnivců k ovládnutí světa. Seriál Avatar: Legenda o Aangovi (Avatar: The Last Airbender) vypráví o osudech mladého vzdušného nomáda Aanga, který se ocitne ve světě zmítaném válkou. S novými přáteli Sokkou a Katarou vyrazí na napínavou cestu, aby se mohl stát tím, čím má po právu být – příštím Avatarem.




Recenze: Avatar: Legenda o Aangovi

Kinobox.cz
65%

Lze pochopit, proč ti, pro něž Avatar znamená nejvíc, jsou spokojení nejméně. Přestože některé výtky, s nimiž se můžeme setkat, jsou vcelku nešťastné (ne, vážně není svatokrádež, že v téhle verzi umí Aang létat i bez pomoci skládacího kluzáku), platí, že seriál neudělal dost pro to, aby se jim vyhnul. Předně ti, kteří si prostě chtějí něco pustit na Netflixu, mají větší šanci být tímhle dobrodružstvím mile překvapeni.


p.a.douch
p.a.douch
8 362 bodů
9
Takže Netflix vždycky několik měsíců vypouští na obrazovky neuvěřitelný hovadiny (např.: Africké královny, Red Notice či Rebel Moon) a pak se mi trefí do vkusu (One Piece, Denní směna, Sandman). Tenhle seriál patří do ranku těch tref. Původní animovaný seriál si moc nepamatuju, ale tohle dílko se mi líbilo. Pěkně uběhlo, osudy postav mě zaujaly a doopravdy doufám v další řadu. Takže jo, pro mě více než dostačující seriál a vřele ho doporučuji.
Temný Pán ze Sithu
Temný Pán ze Sithu
2 249 bodů
8
tak avatara,myslím kreslenou předlohu jsem nikdy neviděl.i když jsem věděl o čem má být.a když vyšel Avatar má Netflixu,tak sem si ho nenechal ujít.velmi povedené fantasy,které je pěkně zpracované,a pěkně zpracované, příběh,kamera,vizual to vše musím pochválit.obcas herecké výkony pokulhávali,ale i tak to nemění nic na tom že jsem si seriál užil
Ricmont
Ricmont
815 bodů
8
Na štěstí se Poslední vládce větru neopakoval. Ano bylo tam víc změn než jsem očekával. A některé i dost velké. Ovšem i tak jsem si tuhle verzi užil. Jasně na původní verzi to zcela jistě nemá. Ale to snad nikdo neočekával. Naopak jsem rád že tato verze dopadla tak jak dopadla protože to mohlo být o dost horší. Netflix tu má tak po One Piece další úspěšnou sérii. Obsazení hlavní trojce se povedlo na jedničku stejně tak herci Zuka a strýčka se do svých rolí hodí. A vlastně tak bych mohl pochválit i většinu obsazení. Jenže zde je asi moje největší kritika a to v obsazení Mai, Ty Lee a Azuly. Ani jedna z hereček se do těchto rolí prostě nehodí. Jinak za mě se jedná o adaptaci která rozhodně své předloze ostudu neudělá.


Dodatečné informace

Původní název:
Avatar: The Last Airbender (více)
  • USA Avatar: Legenda o Aangovi
  • USA Avatar: The Last Airbender
  • USA Avatar: Der Herr Der Elemente
  • USA Avatar - La leggenda di Aang
  • USA Avatar: O Último Mestre do Ar
  • USA Avatar: Posledný vládca vetra
  • USA Avatar: The last airbender
  • USA Аватар: Легендата за Анг
  • USA Аватар: Останній захисник
  • USA 降世神通:最後的氣宗
Premiéra v ČR:
22. 2. 2024
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch