Hra

83%

Komentáře a recenze 26

Dle počtu bodů
JosefTomas
JosefTomas
9 035 bodů
8
Hra má vynikající zápletku a vlastně nevíte, co se to děje. Celé je to na 100% vynikající. Ale je pro mě až moc logický, což mě mrzí, na to, že celý děj jel v nelogickém smyslu. (Ano, nedává smysl, proč mě vadí logický konec a ne nelogický, a ani to nemá logiku v této logice. :D)
Klajnik
Klajnik
8 627 bodů
9
Tenhle film jsem viděl v dětství v televizi a nebyl schopen docenit fincherovskou preciznost, která činí film tak mysteriózním. Poutavost tohoto snímku, stojí na skvělém scénáři. Během let mě ani nenapadlo pustit si to znovu. Dnes jsem to ve svých 21 letech zkoukl znovu i s kámošema, kteří to viděli poprvé a všechny nás to vtáhlo. Fincher je fakt borec. Teď musim znovu zkouknout ještě Benjamina Buttona.
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
8
Pěkně si to s náma David Fincher poHRÁvá
výfuk
výfuk
2 975 bodů
9
The Game, Hra - Film Davida Finchera a Michaela Douglase v hlavní roli mě utvrdil v tom, že Fincher točí takové zamotané mysteriozní thrillery. Klub rváčů mi přišel zklamáním, ale tady už jsem si to tuto "Fincherovost" zvykl. Hra promyšlená do posledního detailu mi řádně zamotala hlavu a šokovala. Toto je snímek Davida Finchera, na který se nezapomíná. Nyní jsem našel bližší a specifistější cestu k Fincherově mysli a dovednosti režie. Mám ze všeho velmi dobrý pocit.
Edward
Edward
2 487 bodů
10
10/10
stantheman
stantheman
2 399 bodů
8
Fincher jako vždy v dobré formě , skvělí herci , jak Douglas tak i Penn...skvělá práce plná nečekaných zvratů...skvělá zábava
Miller
Miller
2 220 bodů
10
Fincher umí, umí udělat atmosféru. Shore umí, umí složit úchvatné kompozice. Douglas umí, umí zahrát vše... 90% Rotten Tomatoes: 84% | FDb.cz: 84% | kfilmu.net: 83% | IMDb: 78% | Kinobox: 78% | průměr: 82%
65David21
65David21
1 863 bodů
8
Byl to velice zajímavý zážitek, kde (ostatně jako vždy) si s vámi Fincher hraje a vy můžete pouze tipovat a doufat, že se trefíte, nebo s otevřenou pusou a úžasem sledovat, co se na plátně či obrazovce děje. Celé je to vlastně o polepšení jednoho člověka a trochu uvědomění se svého chování. To dohromady by samozřejmě nemohlo fungovat bez precizního scénáře, jenž snímky Davida Finchera zajisté mají. Pociťuji možná mírný pocit zklamání z toho, že jsem správně odhadl, jak to všechno funguje a věděl jsem, kdo zatím stojí, a tak jsem si nemohl mít ten úžasný pocit překvapení a hltání toho, co se stalo. 80-85%
jirikzaboj
jirikzaboj
1 628 bodů
8
Co k tomu dodat. Byl jsem oklamán a pointa mě dostala. Děsivé, paranoidní, depresivní. Miluji to a v mysteriózním žánru se pro to najde místo v top mých 10. Výborně pane režisér:)
Pedro24
Pedro24
1 504 bodů
9
Originalita bývala klíčem k úspěchu a asi pořád tomu tak je, tady se s ní určitě nešetřilo. S Fincherovou ďábelskou režií a citem pro tvorbu thrillerů, mě to opět donutilo k zamyšlení. Začíná to téměř nevinně, pak se to zvrtne a po první půlhodině už netušíte co se děje, baví vás ale při tom čekat na to co přijde.