Aristokratka ve varu

65%
Aristokratka ve varu
Děj příběhu nás opět zavede na zámek Kostka. Rodina se ze všech sil snaží celou ohromnou domácnost ufinancovat, ale příliš se jí to nedaří. Muflonů (tedy návštěvníků, jak jim Josef říká) k nim totiž míří stále méně. Zvěst o Mariině prokletí už nikoho příliš nezajímá a přijít s novým podnikatelským nápadem není nic lehkého. Navíc se do toho všeho na zámku objeví dcera právníka Bendy Deniska, neřízená střela, která zdejší poměry přivede doslova do varu…



Recenze: Aristokratka ve varu

Kinobox.cz
30%

Je to totéž, co jednička. Pokud vás to láká, jistě jste necítili potřebu tento text číst. A pokud ne, vězte, že se zázrak nekoná a Vejdělek pokračuje ve ztrátě i těch kvalit, které měly jeho rané filmy.


Pete69
Pete69
29 851 bodů
4
S filmy Jiřího Vejdělka to jde hodně z kopce. Jsem zvědav, jestli přijde obrození, nebo pád na samotné dno. I když se zde objevuje naše současná herecká elita, jeto bída. Herecké výkony mladých děvčat prostě špatné, Tatiana Dyková sama to nevytrhne, Hanka čermáka mám rád, ale role mu nesluší, Pavel Liška v roli standardní a okoukané a Eliška Balzerová má málo prostoru. Scénář je plochý, zpracování obyčejné, jako bych byl na prohlídce Humprechtu. Prakticky jsem se nezasmál a to by měl být dle mého názoru u komedie základ. Tyhle filmy naší produkce už prostě nedávám.
Dory28
Dory28
688 bodů
5
Emm, snažila jsem se na tom najít něco dobrého, jelikož jedničku mám celkem ráda. Bohužel to nevyšlo. Jediné co je na tom ucházející, byla snad jenom ta kamera. Scénář - hrozný, humor - přiblblí, příběh - jako promiňte, herecký výkon - emm. Zkrátka a dobře, to celé nějak drhlo.
Tomesek
Tomesek
199 bodů
7
fajn film na odreagování. Zábavná a jednoduchá komedie. obsazení filmu zůstalo stejné což chválím plus Simona Lewandoska hrající puberťaču je ok výsledná známka tohoto filmu není až tak špatná 7/10
  • herci
  • kamera


Dodatečné informace

Původní název:
Aristokratka ve varu (více)
  • Česká republika Aristokratka ve varu
  • Česká republika Aristokratka vo vare
Premiéra v ČR:
18. 4. 2024
Distributor:
Falcon
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch