Aristokratka ve varu

63%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
30 148 bodů
4
S filmy Jiřího Vejdělka to jde hodně z kopce. Jsem zvědav, jestli přijde obrození, nebo pád na samotné dno. I když se zde objevuje naše současná herecká elita, jeto bída. Herecké výkony mladých děvčat prostě špatné, Tatiana Dyková sama to nevytrhne, Hanka čermáka mám rád, ale role mu nesluší, Pavel Liška v roli standardní a okoukané a Eliška Balzerová má málo prostoru. Scénář je plochý, zpracování obyčejné, jako bych byl na prohlídce Humprechtu. Prakticky jsem se nezasmál a to by měl být dle mého názoru u komedie základ. Tyhle filmy naší produkce už prostě nedávám.
Dory28
Dory28
712 bodů
5
Emm, snažila jsem se na tom najít něco dobrého, jelikož jedničku mám celkem ráda. Bohužel to nevyšlo. Jediné co je na tom ucházející, byla snad jenom ta kamera. Scénář - hrozný, humor - přiblblí, příběh - jako promiňte, herecký výkon - emm. Zkrátka a dobře, to celé nějak drhlo.
Tomesek
Tomesek
205 bodů
7
fajn film na odreagování. Zábavná a jednoduchá komedie. obsazení filmu zůstalo stejné což chválím plus Simona Lewandoska hrající puberťaču je ok výsledná známka tohoto filmu není až tak špatná 7/10
  • herci
  • kamera
ballvyr
ballvyr
159 bodů
7
je to takove najivnější a hlopéjši nez 1. díl, ale stale lepsi česky průměr
  • herecké obsazeni a kamera
  • trochu horsi monology a zapletka
Jakub Kryštof
Jakub Kryštof
60 bodů
7
Po přečtení článku/recenze zde na Kinoboxu jsem byl ke snímku výrazně skeptický. I tak jsem ale, do kina zašel. Očekávané zklamání se však nedostavilo! Což mě těší. Film není bůhvíjaký zázrak nebo tak, ale dle mého názoru poměrně dobře těží ze zdrojového materiálu a mezi českými komediemi je to silný nadprůměr. Určitě však není pro každého, humor není často vůbec duchaplný a zápletka je slabá jako čaj ze školní jídelny. Dialogy jsou taky mírně prázdné ale všechno hezky odsýpá, takže je to rychlé, vtipné a prostě tak nějak supér psycho.
  • Tempo
  • Využití předlohy
  • Svérázný humor
  • Slabá zápletka
  • Místy ploché dialogy
Simonax
19 bodů
10
Výborná komedie doporučuju všem
jwkk
6 bodů
10
Viděl jsem a super!
Jana7769
Jana7769
6 bodů
3
Film je urážkou diváka. Nepravděpodobné charaktery, situace i prostredi, hloupé dialogy, přehrávání všech postav do jejich karikatur vytvořily lacinou, nevkusnou slátaninu, od které musíte do čtvrthodiny utéct. Jestli podobné nesmysly produkují i komerční televize ve svých seriálech, tak je to společensky ohrožující.