Všechny prachy světa

66%
Všechny prachy světa
Film sleduje únos šestnáctiletého Johna Paula Gettyho III (Charlie Plummer) a zoufalou snahu jeho milující matky Gail (Michelle Williams) přesvědčit Johnova miliardářského dědečka (Christopher Plummer), aby zaplatil výkupné. Když to Getty senior odmítne a narůstá prchlivost a brutalita únosců, snaží se Gail jeho rozhodnutí zvrátit. Když život jejího syna visí na vlásku, obrátí se zoufalá Gail na Gettyho poradce (Mark Wahlberg) a sotva myslitelné spojenectví v závodě s časem nakonec ukáže, že bezpodmínečná a trvalá láska má větší hodnotu, než peníze. (Vertical Ent.)



Recenze: Všechny prachy světa

Kinobox.cz
60%

Ovšem, jak jsem zjistil po filmu, ono se ve skutečnosti 90 procent těch událostí stalo úplně jinak, včetně těch nejlepších point, které byly kompletně vycucané z prstu (například na konci se osudově prostříhává mezi dvěma současně probíhajícími událostmi, které se ve skutečnosti staly několik let po sobě, a každá z nich podstatně jinak).

Kinobox.cz
70%

Co se mi na filmu líbilo? Herecké výkony a zejména Christopher Plummer coby Getty a Romain Duris jako jeden z kriminálníků. Základní prezentované dilema - jít zločincům na ruku, nebo ne. Kamera Dariusze Wolskiho. Soundtrack od Daniela Pembertona. Vyrovnaná temná atmosféra. Výprava odkazující na začátek sedmdesátých let.


Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
7
Je zajímavé jak dlouho takový kvalitní námět zůstal ležet ladem než po něm sáhl Ridley Scott. Tento příběh vycházející ze skutečných událostí si přímo říká o zfilmování. Po technické výborné a taktéž herecky. Nevím jaký byl v roli Johna Paula Gettyho Kevin Spacey,ale Christopher Plummer byl geniální a role mu sedla přesně na tělo. Osobně mi snímek přišel zdlouhavý a filmu tak chybělo pořádné tempo,které by diváka dokázalo strhnout. Každopádně za shlédnutí snímek rozhodně stojí a určitě dám šanci i seriálu Trust,který pojednává o tom samém.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
4
Toporné dialogy, nudná klišé, mdlí herci, nevýrazné vyprávění. Film, který existuje jen proto, aby se u něj spalo.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Dobrou půlku filmu jsem se docela ošíval. Wahlberg po tomhle bude zase za poleno, Plummer dost dobrý - ale o nic lepší než Sutherland v Trust.. Možná není fér to s touhle minisérií srovnávat, ale ta byla imho úplně někde jinde.

Dodatečné informace

Původní název:
All the Money in the World (více)
  • USA Všechny prachy světa
  • USA All the Money in the World
Premiéra v ČR:
25. 1. 2018
Distributor:
Vertical Entertainment
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
50 mil. USD
Tržby:
57 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Všechny prachy světa je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch