Ready Player One: Hra začíná

82%

Komentáře a recenze 77

Dle počtu bodů
Azrael93
Azrael93
1 476 bodů
10
Jsem šťastný, že jsem zase po dlouhé době viděl film, kterému mohu dát plných, čistých a zasloužených 5 hvězdiček. Spielberg to zase dokázal! SKVĚLÉ, SKVĚLÉ A JEŠTĚ JEDNOU SKVĚLÉ!
fido68
fido68
1 453 bodů
9.5
Aha,tak tímto směrem se bude ubírat virtualní realita.Super se máme na co těšit..:-) A to už za cca 25let??
Jiřík54
Jiřík54
1 452 bodů
2
Přestože miluji filmy Stevena Spielberga, u tohoto jsem nabyl dojmu, že zřejmě nejsem cílová skupina, které je určen. Ano je tam spousta digitálních triků a dobrých, to nepopírám, ale samotný děj mi přijde hloupý a film samotný zbytečný. Mark Rylance byl výborný, ale svůj výkon v Mostu špionů nemůže překonat. Takže za mne palec dolů.
Vojtas87
Vojtas87
1 369 bodů
10
Před chvílí jsem se vrátil domů z premiéry a stále se raduji z toho, co jsem viděl. Konečně zase takový Spielberg, jakého chceme, a tentokráte s bezkonkurenční Silvestriho hudbou. Ač se může zdát, že jde o film pro teenagery, tak cílovka je o dost širší, a to zejména díky neskutečnému množství filmových a herních odkazů, které musí zákonitě ocenit jakýkoliv fanoušek sci-fi. V opačném případě jím jednoduše není. Nekompromisních 100%!!!
Foltest
Foltest
1 304 bodů
6
Povedený snímek s originálním dějem. Oceňuji poměrně chytré poselství celého snímku. Akční scény jsou povedené a především se mi líbilo, že tu nic podobného ještě nikdy předtím nebylo. Děj je rozvitý a dává smysl. Ready Player One: Hra začíná je rozhodně film, který můžu doporučit ke zhlédnutí.
salisbury
salisbury
1 101 bodů
8.5
Steven Spielberg zapnul herní konzoli a hra s názvem Ready Player One v mžiku kmitu kolibřích křídel rozzářila svou digitální smrští divákův zrak. Film je svou vizualizací působivý od alfy do omegy, jen občasně mi přišlo, že je tam toho až přespříliš. Rozhodně Steven zas ukázal, že jeho klopýtnutí v režisérském křesle je minimální a fantasmagorie jeho hravou parketou. Teď už jen dychtivě vyčkávám příchodu dalšího dobrodružství Indiana Jonese, které doufám, že bude stejně tak působivé jako velmi povedená filmová hra Ready Player One.
tedoun
tedoun
923 bodů
10
Ready Player One je moje oblíbena kniha a to vedle knihy TRIGAN a STORM. Netušil jsem, že podobna kniha se může natočit přesně podle předlohy. To zatím podle mého názoru se ještě bezesporu žádnému filmu nepovedlo. V kině jsem ani ten popcorn nedojedl jak jsem byl nadšený.
Akarot
Akarot
886 bodů
10
Nečekal jsem od filmu nic moc, předlohu jsem nečetl a přesto jsem nadšený, film je nabitý akcí, romantikou, přátelstvím ale i chytrostí. Líbil se mi od začátku až do konce a bezva bylo i propojení reality s virtualním světem, takový polometrix A věta nakonec někdy je prostě lepší tam dát zpátečku..... a vyhrajete.....
sugi
752 bodů
9.5
... výborný Steven Spilberg je zpět ... film , který musí zaujmout , tedy až na ten konec , který spadnul do klišé , ale kdo by sledoval konec , když film je výborný