Labyrint: Vražedná léčba

66%
Labyrint: Vražedná léčba

Thomas se skupinkou svých přátel unikl z nástrah Labyrintu. Společně prošli zkouškou ohněm při vražedné cestě přes Spáleniště. Mnohokrát si mysleli, že už je konec, že to nemůže být horší. Přesto mají ty nejtěžší chvíle a nejbolestivější rozhodnutí teprve před sebou.

V epickém finále trilogie Labyrint vede Thomas (Dylan O’Brien) svou skupinu unikajících Placerů na jejich poslední a nejnebezpečnější misi. Musejí se poprat o naději ve světě, který se hroutí pod tíhou zákeřné nemoci, musejí bojovat o přežití mezi nakaženými a nepříčetnými „raply“ na straně jedné a nevyzpytatelnou organizací Z.L.S.N. na straně druhé. Mohou vůbec ještě někomu a něčemu věřit? Aby Thomas zachránil sebe i své přátele, musí proniknout do legendárního Posledního města, labyrintu řízeného Z.L.S.N. Toto místo se může stát nejhroznějším bludištěm ze všech. Ten, kdo tuto misi přežije, získá odpovědi na všechny otázky, které si Placeři položili od chvíle, kdy poprvé dorazili do labyrintu. (Cinemart)




Recenze: Labyrint: Vražedná léčba

Kinobox.cz
50%

Vzhledem k úmorné délce (přes 140 minut) nemohu film s čistým svědomím doporučit, ale pokud máte zrovna náladu na výpravnou blbost, mohli byste ho vydržet.


Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7.5
Objektivně nejlepší díl série, který překvapí několika hodně netradičními nehollywoodskými momenty v samotném závěru, byť jinak svižně jede podle osvědčené šablony. Mladí herci před kamerou za těch pár let zestárli a o některých z nich určitě ještě uslyšíme. Metráž je tedy smrtící, ale přežít se to určitě dá a těším se na další film Wese Balla. Každopádně jako finále strčí do kapsy jak šestku Star Wars, tak čtyřku Hunger Games.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
8
Labyrint: Útěk je dodnes pecka. Výborný thriller s výbornou atmosférou a fajn charaktery s pár překvapivými zvraty. Pokračování Labyrint: Zkoušky ohněm je výborná jízda ale o poznání horší než jednička.. A to vše letos končí třetím dílem... který je nejslabší. To ale neznamená, že je špatný. Na trojce je největší problém ten, že úplně nedokáže mít vlastní ksicht. Jednička byla velká neznámá záhada, dvojka akční jízda ale trojka žádnou takovou nálepku nemá. Problém je možná i v tom, že se jedná o závěr trilogie a režisér Wes Ball to vše musí nějak ukončit (a navíc úplně nenaštvat knižní fanoušky což se asi stejně nepovede protože kniha- kterou jsem nečetl- je prý téměř jiná). Funguje to tedy alespoň jako správný závěr trilogie. Herci jsou opět tou pozitivní stránkou- K starým známým postavám se už stihl utvořit nějaký vztah a především ze všech jsou oficiálně přátelé což se postupem času mění ve velký útok na emoce. Ten film trvá 140 minut a v podstatě rychle uteče. Po první hodince která uteče jako voda se sice mírně vleče ale v podstatě ne zas tak moc. Wes Ball (který konečně bude moc točit také něco jiného než Labyrint) je pořád slušný řemeslník který zvládne prodat každou scénu. Ať už úvodní scénu s vlakem, nebo nečekané setkání či skok do vody. To vše se prostě Ballovi daří na výbornou a to i přesto, že zas tak zkušený zatím není. Což je prostě úspěch. A především se dá říct, že trailery moc zvratu nepřipravili... což je v dnešní době příjemné. Labyrint je tedy u konce ale bude se na na něj pamatovat jako na tu lepší sérii.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
8
Dôstojné zakončenie. Ak ste sa cez filmy predrali až sem a predchádzajúce filmy vás bavili ,trojka to celé zavŕši a určite ňou chybu nespravíte. Posledná sekcia filmu je neskutočný CGI Zombie bordel spojený s (ako je u Maze Runnera zvykom) behaním. Ak ste fandami zombie filmov ,apokalíps ,CGI bordelu ,alebo Maze Runnera ,budete nadmieru spokojný. Zakončenie príbehu obstojí a LORE moc nekazí. Teraz čakám ,či sa dočkám aj spinoffov. 72%


Dodatečné informace

Původní název:
The Maze Runner: The Death Cure (více)
  • USA Labyrint: Vražedná léčba
  • USA The Maze Runner: The Death Cure
Premiéra v ČR:
25. 1. 2018
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
62 mil. USD
Tržby:
288,18 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Labyrint: Vražedná léčba je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Labyrint: Vražedná léčba


Podobné


Powered byJustWatch