Demi Moore se pokusí o velký návrat v seriálu od tvůrce Yellowstonu. Půjde hlavně o peníze

Demi Moore se pokusí o velký návrat v seriálu od tvůrce Yellowstonu. Půjde hlavně o peníze
Duch | Paramount Pictures
Právě v těchto dnech se totiž poblíž texaského Fort Worth začal natáčet seriál Land Man (občas psaný i jako Landman), v němž hlavní roli ztvárňuje Billy Bob Thornton. V příběhu ze současnosti hraje Tommyho Norrise, krizového manažera, jehož si najme těžební společnost. Čerstvou informací je angažování Demi Moore v roli Cami, manželky jednoho z nejmocnějších naftařů v Texasu a Norrisova přítele.
1923
1923 | SkyShowtime
Dalšími potvrzenými jmény jsou Ali Larter (Pravá blondýnka, Nezvratný osud), Michelle Randolph a Jacob Lofland (Labyrint: Zkoušky ohněm, Labyrint: Vražedná léčba), kteří ztvární členy Norrisovy rodiny. Larter se představí jako Tommyho bývalá manželka Angela, Randolph a Lofland si zahrají jejich děti – tvrdohlavou dospívající dceru Ainsley a drsného prostředí západního Texasu neznalého syna Coopera. Thornton už se Sheridanem pracoval na seriálu 1883, kde si zahrál skutečnou postavu šerifa Jima Courtrighta. Randolph jsme zase mohli vidět v seriálu 1923, a to konkrétně v úloze Elizabeth Dutton.
Příběhově se Sheridan inspiroval podcastem Boomtown, pojednávajícím o velkých firmách těžících ropu a jejich cestě za bohatstvím. Seriál se zaměří jak na představitele této smetánky, tak i na pracující lid na spodních příčkách pomyslného potravního řetězce. Je tedy jasné, že půjde o peníze až v první řadě.
Yellowstone
Yellowstone | SkyShowtime
Další informace o seriálu zatím nejsou známé, ale jeho uvedení na platformě Paramount+ se odhaduje na konec letošního roku. Doufejme, že u nás dílo uvidíme na službě SkyShowtime, kde je většina výše zmíněných sheridanovek ke zhlédnutí. Nepřekvapivě se leckteré z nich nacházejí také proklatě vysoko v našem žebříčku nejlepších seriálů na této platformě.
Zdroje: Collider, Variety