Příchozí

83%

Komentáře a recenze 91

Dle počtu bodů
trckova
trckova
63 bodů
7.5
Kdo jde na sci-fi a čeká akci, bude možná zklamán, ale tento film je blíže žánru "mysteriózní". Vyžaduje divákovo soustředění, popisuje spíš práci vědců, expertů při snaze o dorozumění se s jinými bytostmi. Snaha pochopit, o co tu jde, mě udržela v pozornosti i v neakčních pasážích. Konečné "rozuzlení" vytušíte, ale nutí člověka přemýšlet, diskutovat, možná i vidět film ještě jednou pro lepší pochopení, uniklé detaily. Rozhodně stojí za vidění
tomas-robovsky
54 bodů
10
Wooooow. Vůbec nenacházím slova k tomu jak bych tento snímek popsal. Existuje mnoho a mnoho filmů o příletu mimozemšťanů na zemi a můžu s přehledem tvrdit, že tento je ze všech nejlepší. Film začíná nenápadně, jenom takovým chladnějším startováním děje, který každou minutou se násobí a nádobí, až vygraduje fantasticky vymyšleným závěrem. Zcela upřímě doufám, že na nedělním předávání oscarů, získá film né jednu, ale hned několik sošek....On si to totiž zaslouží.
DAVIERM
DAVIERM
52 bodů
9
Výborné scifi, zajímavé není od začátku jasné, o co půjde. Manipulace s časem, mimozemšťané, výborný hudební podkres. Co víc si přát.
Laky56
Laky56
36 bodů
8
Film který od začátku plete hlavu divákovi, nevyužíva potencionálu mimozemštanu, kteří nas navštivili a ke konci se z toho stává více romance, s velkými časovými skoky. Soundtrack na jedničku! Potencionál to má, i případné pokračování by nebylo problém. Film mile překvapil.
Evels
31 bodů
9
Skvela atmosfera, hudba mi k tomu sedla dokonale, napinave, prekvapivy zaver, tesim se, az si prectu predlohu.
miroslav-smanko
28 bodů
10
Výborný film asi sci-fi tohoto roku...napinave od začátku do konce herecké výkony dostačující..... efektu mohlo byt viceee bylo to hold ponuré a zahájeno tajemstvím....vic takových filmu...vyborny konec......a zvuk ufo ten byl 100% opic..určitě poridim na blue-rány... to chce vidět ještě ráz...v klidu domova...
jana-batejka
24 bodů
10
Pěkní sci-fi, snad poprvé co cizí civilizace neútočí na naši Zemi nebo na lidi na ní...zajímavý příběh, který se časově prolíná..jak s budoucností, tak minulostí....v některých částech filmu je možné autora ne zcela chápat...Herecký výkon Amy Adams byl od první chvíle přirozený a výborný!!
stejsky22
20 bodů
8.5
Film se na první pohled zdá být příběhem o komunikaci mezi různými druhy, no ve výsledku je to příběh ženy, která si díky setkání s mimozemšťany osvojí komunikaci na další úrovni a především tedy o jejím životě. Velice zajímavě podáno, no pokud se dobře díváte, tak již od prostředka víte o co vlastně ve filmu jde.
michal-kudlik
16 bodů
0
Nuda. Normálně mi nevadí filmy s nějakou myšlenkou... Ale to by tam alespoň nějaká musela být. V podstatě nechápu, že ještě běží v kinech, klidně jsem si ten film mohl poslechnout v radiu.. Teda asi spíš ne, po 15 min bych přeladil. Kdyby tam byla alespoň nějaká lehká kraťoučká zápletka... Nad tím tak přemýšlím a říkám si, jestli se na produkci nepodílela ČT s úmyslem naučit publikum heptadofildyštině. To je tak asi jediný, co jsem si z toho filmu odnesl...
  • v kině bylo teplo
  • už jsem doma
  • bez zápletky
  • pomalý (ne)děj
  • v podstatě se nic nestalo
stan-fadiga-votypka
2 bodů
Vědel jsem že američané dokážout natočit totální stupidity ale tento film me doslova dostal něco tak neskutečně trapnýho jsme dlouho neviděl..neskutečný..a jak zavolala čínanovi tak to byl vrchol všeho..