Profilový obrázek

Laky56

jan Nitka
36

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Sebevražedný oddíl
    Sebevražedný oddíl (2016)
    6
    Trailer nadchnul, člověk měl velké očekávání, která se ovšem nedostavila. Od začátku do konce vše předvídatelné, Jared jako Joker nepřesvědčil, půlka skvadry byla k ničemu a neměla dostatet screen timu. Přeplácanej film, kterému by neuškodilo pár minut navíc, jiné zasazení a záporák. Ale hej, třeba (pokud) pokračování bude dobré.
    Příchozí
    Příchozí (2016)
    8
    Film který od začátku plete hlavu divákovi, nevyužíva potencionálu mimozemštanu, kteří nas navštivili a ke konci se z toho stává více romance, s velkými časovými skoky. Soundtrack na jedničku! Potencionál to má, i případné pokračování by nebylo problém. Film mile překvapil.
    Doctor Strange
    Doctor Strange (2016)
    8
    Čekal jsem od toho víc a místy i zklamaný. Film jako takový je originální, ale to není vše. Je to úplně něco jiného proti ostatním Marvel filmům, možná krom Thora, tomu je nejblíže... Mezi klady filmu patří nepochybně mystický příběh,originalita, vizuální stránka, herecké výkony, závěr a několik vtipných hlášek. Na druhou stranu, alespoň pro mě - vizuální efekty, kreté jsou na hranici braní LSD, ano, patří to Strangeovi, ale na kinoplátně to pak vypadá jinak než v komiksu. Záporák je slabý,Mads se může snažit sebevíc, ale role nebyla dobře napsaná, zatímco Baron M... ten se vybarvil dobře, celý film mě to trápilo.. jestli změnili i toto. Alespoň tu máme multiversum a magii !
    Na hraně zítřka
    Na hraně zítřka (2014)
    9
    Da se říci originální provedení, příběh, jak je film natočen ( až na trošku matoucí konec, byl by i lepší osud mučedníka který zemřel pro ostatní ), se od originálního příběhu lišící. Skvělá podivaná, efekty, i po xte se opakujici scény neomrzi. Role Tomovi sedla, a to je co říct, nejlepší scifi roku, řádím si ho mezi Nejlepší vyrobené po roce 2000, spolu s District 9.
    Zmizelá
    Zmizelá (2014)
    8.5
    Málokterý film mne dokázal zmást,nedokazal jsem odhadnout příběh, plný zvratů a odhalování. I když ovšem si u tak dlouhého filmu člověk začne říkat, kdy přijde konec, a kdy ho očekává, přijde další zvrat. Mohlo to být o kousek kratší. Bena nemusím, ale zahrál to dobře, a na roli se hodil. A konec?? Wtf, asi bych ji v noci zakopal, než bejt v baráků s takovoudle osobou.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci