Doctor Strange

80%

Komentáře a recenze 100

Dle počtu bodů
d4necek
d4necek
199 bodů
7.5
Na film jsem se těšil ale ppo zhlédnutí jsem měl rozpačité pocity. Asi jsem čekal něco jiného, ale dal jsem mu šanci, po druhém shlédnutí to byylo o něco lepší ale pořát se nedoslavilo to co u ostatních Marvelovek. Tak uvidíme co Dr. Strange předvede dál.
Marhul28
Marhul28
176 bodů
10
Už od prvních trailerů jsem měl pocit, že tenhle film jsem hledal. Marvel v poslední době válí. Obsazení bylo světové, a na to že si někteří stěžují, že Mads hrál Hannibala a že jim tam nesedí, tak mě tam seděl úplně dokonale. Film měl velice slušné tempo. Příběh byl zvládnut na max a vtipných scén je tam požehnaně (někdo by spíše řekl ,,tak akorát"). Vizuálně - BOMBA. Ze strany efektů nemám co dodat. A nejlepší scéna? Nemůžu si vybrat :D, je jich pekelně dost. Už teď se nemohu dočkat na Strážce a Thora.
mustafee
mustafee
169 bodů
9
Další Marvelovka, která mě bavila. Vizuální efekty perfektní. Příběh hezký. Líbí se mi hlavní postava, protože je perfektně obsazená a má styl. Líbí se mi, že je ten film zase trošku jiný, než ostatní superhrdinské filmy. V Imaxu jsem jej opravdu užil (byl jsem 3x)
vojta-kortus
158 bodů
10
Konečně se dokázal Marvel odprostit od stylu Avengers a předvádí nám něco jiného a originální. Avšak i zde narazili. Po vizuální stránce se jedná o bezkonkurenční snímek, ale příběhově jednoduché a hlavní postavou nesympatické. Strangovi hlášky nefungují a celkově mi jeho postava nesedla, i když mám B. Cumberbatcha rád. Škoda, ten svět měl velký potenciál.
jfuska
124 bodů
8
Řemeslně odvedená práce jak je u Marvelu zvykem. Tentokrát trochu mystický nádech dodává filmu na zajímavosti a je skvělé že nejde o podobného superhrdinu jako v dřívějších filmech. Představitel hlavní role předvedl jako vždy naprosto špičkový výkon.
Lady Adel
118 bodů
9
marvel potažmo disney to prostě umí, ač pro nekomiksáky neznámá postava tak jí dokáží prodat tak, že se z vás musí stát její milovník. tento origin jede na jistotu, ale jistota u marvelu znamená velkou zábavu. Je to nástupce Tonyho starka? pravděpodobně ano a cumberbatchovi tuto postavu přeji. jen tak dál
Silvie_ART
106 bodů
10
Naprosto dokonalé! Marvel do svého filmového universa přidal další postavu a díky skvělému Benedictovi je zase trochu jiná, svá a přitom Marvelovská. Benedict by měl povahu i na ironmana, ale nemá na něj vzhled. Kdo zná Doctora Strange z komixu, musí mu být jasné, že je to snad jedna a ta samá osoba. Jedině mi tam trochu navíc přijde Rachel. Obešel by se bez ní. TOP scéna je telefonát v autě nazačátku a "počátkové" běhání po městě.
Janinna23
Janinna23
84 bodů
10
Benedict Cumberbatch opět zazářil, jako vždy. Film byl příjemná oddechovka a velice jsem se bavili. Rozhodně doporučuji, stojí za to.
ovladach
81 bodů
7
Po minulém roce již nešlo čekat nic dobrého, proto tento film předčil má očekávaní, která byla hodně malá. Ze začátku jsem si filme nebyla moc jistá a považovala jsem jako jeho předlouhu ne komiksovou verzi, ale spíše filmovou verzi Inception. Možnost toho, že vše je jen projekce drog bylo super.
Malond
72 bodů
9
Pro mě určitě jeden z nejlepších Marveláků po Avengers. Benedictovi role neskutečně sedla. Vizuálně perfektní podívaná, zejména ohýbání reality, neplatí žádné fyzikální zákony. Jediné, co bych vytknul, byla nepříliš výrazná hlavní postava. Škoda toho Lamborghini :-D