Doctor Strange

80%

Komentáře a recenze 100

Dle počtu bodů
Nikola Jana K.
Nikola Jana K.
61 bodů
8
První film z další série věnované akčnímu hrdinovi, který je na vrcholu své profesní kariéry jako chirurga, nicméně shodou nešťastných náhod se poté stává jedním z nových a rovnou i stěžejních strážců celé Země. Vedle poměrně zdařilého CGI film vhodně doplňují i docela vtipné komentáře nebo situace především kolem ústřední postavy.
SarahHall
SarahHall
60 bodů
6
Já osobně filmy od Marvelu moc nemusím ,ale tenhle snímek mě mile překvapil :)
Laky56
Laky56
36 bodů
8
Čekal jsem od toho víc a místy i zklamaný. Film jako takový je originální, ale to není vše. Je to úplně něco jiného proti ostatním Marvel filmům, možná krom Thora, tomu je nejblíže... Mezi klady filmu patří nepochybně mystický příběh,originalita, vizuální stránka, herecké výkony, závěr a několik vtipných hlášek. Na druhou stranu, alespoň pro mě - vizuální efekty, kreté jsou na hranici braní LSD, ano, patří to Strangeovi, ale na kinoplátně to pak vypadá jinak než v komiksu. Záporák je slabý,Mads se může snažit sebevíc, ale role nebyla dobře napsaná, zatímco Baron M... ten se vybarvil dobře, celý film mě to trápilo.. jestli změnili i toto. Alespoň tu máme multiversum a magii !
buriltomas
35 bodů
8.5
Naprosto strhující kino podívaná. Děj je sice jednoduchý a bez větší zápletky, ale zato je jako šitý na míru do kina. Skvěle propracované efekty, strhující střih a spád celého filmu. Akce nechybí též, stejně jako skvělý herecký výkon hlavní role! Doporučuji
mouna
21 bodů
9.5
Skvělá, až dokonalá, Marvelovka. Opět něco úplně jiného, než jsme byli zvyklí. Otevřel se svět magie jako takové, Dr. Strange nepotřeboval žádné nástroje, séra, ani vylepšení, aby se stal hrdinou, vše vzešlo z učení se. Úžasná Tilda Swinton zahrála svou roli perfektně, těším se na další díl.
evaprido
evaprido
10 bodů
9
Tento film mě velmi zaujal, i když Marvela jinak moc nesleduji :-)
Smazaný uživatel
0 bodů
8
Cumberbatch byl dobrá volba. Těším se na další Strangeova vystoupení.