Kingsman: Tajná služba

83%

Komentáře a recenze 135

Dle počtu bodů
hofmi
hofmi
532 bodů
9
příjemná komedie dobré herecké obsazení smutný konec
memphistto
499 bodů
9
Zvláštní, že při nemastném neslaném začátku, kdy je děj až očividně podobný harry potterovi ( sjiždění dolů, vybírání zbraní, zkoušky a chytrá hermiona poblíž, jakož i blbečci):D, se potom všechno perfektně rozjede. U finále akčního filmu jsem se opravdu ještě nikdy tak nenasmál a co se týče princezny.. tak ta mě dostala totálně :D
Terezie_Terez
Terezie_Terez
475 bodů
10
Kingsman je pro mne srdcová záležitost a jen se těším na třetí díl. Někomu se to může zdát jako zbytečná a předvídatelná moderní bondovka, ale já ji přesto miluji.
Socna
471 bodů
9.5
Vaughn je prostě jinde než většina komiksových režisérů. Jeho politická nekorektnost je neokoukatelná, nebojí se jít proti proudu a provokovat napříč spektrem diváctva. Kingsman je skvělý zážitek, který není jenom na jedno shlédnutí, ale stane se pravidelným filmem na večer. Stojí opravdu za to.
Vetstormy_
Vetstormy_
471 bodů
10
Jsou filmy, které jsou lépe napsané, zrežírované i zahrané, ale to je mi jedno, protože jsem se sakra dobře bavil.
Bad
Bad
464 bodů
9
Po dlouhé době peckový snímek, který lze označit za prvotřídní komedii. Ano uznávám, že některé scény jsou přehnané (pukající hlavy), ale mě to k tomu prostě sedí - člověk ví, že se má hlavně zasmát. Má to náboj a děj už od začátku a finišuje to vyšperkovaným koncem ("skloubení takové tragédie s tou písní... velkolepé finále").
machetetete
machetetete
464 bodů
10
Je to jako by Matthew Vaughn klečel před starými Bondovkami, držel je za ruce, zhluboka se jim díval do očí, aby je během vteřiny popadl, ohnul přes koleno a pořádně jim naplácal na holou. Ale obojí dělá s láskou a na výsledku je to sakra znát. Kingsman je parádní jízda, plná šílené akce, fiflajícího Samuela L. Jacksona a zadku švédské princezny, které slabší triky naopak sluší, než by jí ubíraly na příjemném béčkovém vzhledu. Takhle vypadá čistá láska.
dis
dis
461 bodů
8.5
85% Bavil jsem se. Ocenil jsem svěží scénář (mix žánrů nevadí), skvělé nápady. Ale po nějaké době mi z prvního shlédnutí zbývá jen příjemný celkový dojem z filmu, který si zasluhuje vysoké hodnocení. Ouha, vzpomínky na něj blednou. A víc si pamatuji z mnohem slabšího Mortdecaie, než z Kingsmana. Což o něčem vypovídá... Fůra atrakcí, a příběh jen bledá črta pod spoustou barev.
keddie
446 bodů
9
Aaaaaa, jsem u vytržení. Úžasně zábavný film. Akční, parodický, komediální. Od všeho trochu a naplno. Nemá hluchá místa. Odkazuje na spoustu filmových stylů. Úleťárna, ale královsky jsem se pobavila. Stylem hodně podobný Strážcům Galaxie. Nezkoumejte to zleva zprava, prostě se bavte ;-) Colin Firth je sekáč
baranovakova6
baranovakova6
445 bodů
6.5
Začátek i průběh filmu byl výborný, divák neočekával co se bude dít. Trošku mi to připomínalo bondovky, filmek plný různých vychytávek a hračiček pro tajné agenty. Za šílenost považuji poslední scénu s mladým agentem a princeznou, kterou právě zachránil, a která mu slíbila, že když zachrání svět může ji to udělat do za...čku. No ty krásko šílenost toto slyšet ve filmu, toto mé dojmy o filmu dost srazilo a přišlo mi to jako dost ubohá puberťákovina.