Kingsman: Tajná služba

83%

Komentáře a recenze 135

Dle počtu bodů
sisisi
sisisi
441 bodů
9
Dobrá parodie, akční film, skvělé scény a hlavně obsazení.
patrick-sarin
438 bodů
8
Tak tohle byla teda jízda! S velkým nadhledem natočenej akční skvost, co má koule.
lord
lord
423 bodů
7
Nevím, mám celkem smíšené pocity. Film to byl určitě dobrý, vtipný a nelituji toho, že jsem na něj šel. Možná to bude tím, že už patřím do jiné věkové skupiny než hlavní hrdina, a proto jsem mu tu jeho roli nevěřil, těžko říct. V celkovém kontextu je to však dobré dílko. Atmosféra Británie, gentlemanů a krásné angličtiny mě bavila. Takže 70%.
kojojo
kojojo
420 bodů
10
je to zajímavý film čekal sem na ký obyčejný akční film ale byl sem myle překvapen je tam trochu humoru drama takový žanrový guláš kterej tomu dodal silu děj byl trochu děravej ale i tak se jedna o velmi dobry film
  • velmi dobre postavy
  • hudba
jalovec7
jalovec7
412 bodů
9
Naprosté nadšení!!! komedie ze současné doby s britským humorem ( dobře trochu řízli tím americkým) ale i tak naprosto překvapující a okouzlující film. vlastně mi asi nic nevadilo. je to bezva a mín než 85% procent dát nejde. takže jich dám hned devadesát.
mil78
384 bodů
9.5
Film v nejlepším slova smyslu kloubí klasické motivy a rekvizity jako v dobrodružstvích agenta 007 i bláznivé, moderní sebeironické prvky pro novou generaci diváků, aniž by působil rozstříštěně či ztrácel napětí. S nadhledem, grácií, suchým humorem a jistým vypravěčským stylem vznikla divácky zábavná, svižná filmová jízda.
mausis
mausis
370 bodů
10
Tak tohle se vážně povedlo. Vynikající scénář, obsazení, výprava, kostýmy, a děj, který vás od začátku vtáhne a baví až do konce. Smícháním amerického a britského humoru vzešlo cosi zábavného, postavy jsou skvělé, akční scény nezklamaly. Vedle aristokratické dokonalosti humor drsnější než šmirglpapír, zvraty a zápletky, které rozhodně udrží pozornost. Bavila jsem se a to hodně.
Alienka2014
Alienka2014
364 bodů
7.5
Na film jsme s miláčkem vyrazili kvůli žánru (kvalitní akční komedii jsme už dlouho neviděli) a vysokým hodnocením ostatních. Film není špatný, taková oddychovka, u které se člověk zasměje...ale upřímně, překvapilo nás, jak vysoké hodnocení film dostává. Příběh je v podstatě dost jednoduchý, bez nějaké nápaditosti, a jak začal, tak skončil. Herci se vyřádili a nás to pobavilo. Tečka. Odcházeli jsme celkově spokojení, ale 80% a víc si od nás film prostě nezasloužil....
  • skvělý Colin Firth, na kterém celý film stojí
  • dobře vykreslené postavy (ne jen černobílí panáci-tedy mimo Samuela L. Jacskona :D)
  • vtipná oddychovka
  • film utekl
  • něco tomu chybělo
TerkaCZ
TerkaCZ
354 bodů
7.5
Trhlé a plné klišé, ale z nějakého důvodu to prostě funguje.
TemnýProrok
TemnýProrok
336 bodů
9
Velice příjemné překvapení. Snímek mne bavil a nenudil.