Kingsman: Tajná služba

83%

Komentáře a recenze 135

Dle počtu bodů
DomiAlex
227 bodů
10
Hodně dlouho jsem se takhle nepobavila. Jackson v roli superšílence s nevolností, kdykoliv vidí krev? Geniální. Colin Firth v roli usedlého aristokrata? Opět geniální. Vtip, nápad, akce, herecké výkony. Jsem nadšená, tento film se definitivně zapisuje mezi mých pět nejlepších. A závěrečná scéna, kdy Jackson umírá a při pohledu na vlastní krev se pozvrací? Applause!!! + herecké výkony + nápad + vtip!!! + zpracování + akce + napětí 100%
lenacermakova
lenacermakova
181 bodů
9.5
Výborný film. Skvělý černý humor, akční scény měly grády. Za mě rozhodně velký palec hore.
whenry
150 bodů
8.5
Výtečný film. V moderním hávu a přesto se svěžím závanem starých dobrých bondovek ze 70. a 80. let. Roger Moore jako by konečně našel následovníka v Colinu Firthovi. Šarm a noblesu od bývalého agenta 007 převzal a ztvárnil dokonale. A když to všechno je ještě zarámováno do svižného a originálního příběhu, se skvělým hereckým obsazením, pak člověk odchází z kina s dobrým pocitem a vědomím, že to nebyl promarněný čas.
Fandysek
Fandysek
141 bodů
8.5
„Způsoby dělají člověka. Víte co to znamená? Pak vám tedy uštědřím lekci.“ Kick-Ass v bondovském hávu. Matthew Vaughn přidrzle ale zato s gracií sobě vlastní, vytvořil dílko které podle mě silně aspiruje na filmovou událost roku. Precizní a vysoce kvalitní film po všech stránkách, s originální a nesmírně dravou akcí. Šišlajícího padoucha Samuela L. Jacksona, frajerského agenta Colina Firtha či sympaťáka Tarona Egertona si zamilujete. Scéna v kostele je něco neskutečného, pokud ji viděl sám mr. Tarantino tak musel chrochtat blahem.
louluk
138 bodů
8.5
Tak trochu bondovka, ale v moderním stylu a zkombinováno s filmem typu Austin powers. Mnoho legrácek, akční děj a vlastně nakonec vůbec ne špatnej film. Abych řekl pravdu, mě příběhy agenta 007 příliš nezaujaly. Ovšem toto je přecijenom trochu jiný šálek čaje. Taková modernější a rozmanitější současná verze.
SOJA
SOJA
136 bodů
Hodně různorodý film místy zábavné tak na 3 ale je tam pár hodně slušnejch scén který sou tak na 5 ,bitka v tom kostele,vybuchující hlavy,a zadek tý bloncky na konci.3+5/3=4
anytsirk
119 bodů
9
Kingsman: Tajná služba je pro mě bezva oddychová komedie, u které jsem se bavila po celou dobu sledování... některé scény jsou sice trochu přitažené za vlasy a děj občas lehce pokulhává, ale zasmála jsem a odreagovala, takže film splnil má očekávání ;)
ruzovka
ruzovka
117 bodů
8
film jsem viděla později, než všichni ostatní a ač mě původně v kinech nezaujal, tak musím uznat, že jsem udělala chybu. Film mi připomíná Jamese Bonda, díky propojení s Anglií a hlavní padouši mě baví v prvním i druhém díle. Jediné, co na mě bylo moc, byla scéna v kostele,ale zřejmě to do tohoto druhu filmu patří
Jose26
115 bodů
7
Nejslabší Vaughn – o Třídu horší než předchozí dva filmy, Nářez na efekt.
Silvie_ART
106 bodů
8.5
Není to žádný megasuper trhák, který by přitáhl miliony diváků do kina. Ale všechny filmy takové být nemůžou. Je to vtipné, super scéna a výprava i akce. I když nemám ráda ty teen hrdiny v teen filmech, tak tohle se povedlo a jako oddechový film, si to klidně pustím i několikrát.