Profilový obrázek

Terezie_Terez

Terezie Uherková
475

Jsem člověk milující všechny druhy filmů. Nejvíc si však živořím v akčních filmech, thrillerech a hororech. Kvůli čtyřleté holčičce v rodině však sleduji i animáky

Jihomoravský, Česká republika



    Sherlock Koumes
    Sherlock Koumes (2018)
    4.5
    Jsem ráda, že se pan Stevenson rozhodl pro pokračování, které je bez pochyby lepší než první díl, ale pořád to není žádná sláva.
    Čertoviny
    Čertoviny (2018)
    7.5
    Velmi příjemná česká pohádka s krásným příběhem o čertech, který zaujme nejednoho diváka. Musím pochválit výkon Zdeňka Trošky, neboť jeho filmy po těch katastrofách úplně nepatří mezi top špičku Česka. Mě osobně příjemně překvapil. Obsazení je známé a stále výborné. Chválím.
    V husí kůži
    V husí kůži (2018)
    6
    Klasický animák, který nijak nevynikne, ale zase není tak strašný, aby byl vyřazen z dětské sbírky filmů. Myslím, že celkový dojem že snímků spraví povedená animace a zábavné hlášky. Být husou je přeci jen velmi složité, natož když neumíte létat a máte na krku cizí děti.
    Pračlověk
    Pračlověk (2018)
    4
    Přesto, že je Parkova tvorba tak oblíbená, mně se opravdu nelíbí. Animace mi přijde primitivní, příběh příliš nudný a absolutně neodpovídající úspěšnému roku 2018. Jisto jistě vím, že už ho vidět nechci. Možná měl snímek působit i jako vzdělávací, ale pro mne tedy ne.
    Manžel na zkoušku
    Manžel na zkoušku (2018)
    7.5
    Krásný americký snímek o štěstí v neštěstí. Jak by mohla uklízečka přijít k luxusnímu životu? Nevíte? Stačí zařídit, ať si váš šéfík miliardář myslí, že ve skutečnosti není jen povrchní trouba, ale i manžel a otec. Snímek byl velmi dobře vytvořený, vtipný a jsem s prací tvůrců spokojena.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci