Harry Potter a vězeň z Azkabanu

86%

Komentáře a recenze 83

Dle počtu bodů
Kašpárek
Kašpárek
507 bodů
8
Výborný díl. Vlastně jeden z nejlepších dílů Harryho. Režie Cuaróna je skvělá. Spoustu výborných momentů včetně podání cestování časem. Díky tomu opravdu graduje až do konce. K výborným momentům patří i vlak, cestování s "mapou" a mozkomorové.
Llucinka
411 bodů
10
Harryho Pottera jsem přečetla několikrát tam i zpátky. S filmama je to tradičně horší, ale zrovna Vězeň z Azkabanu je nejlepším dílem a hodně se blížil mým představám. Dětska už dospívaj a nebojí si ohrnout lokty. Voldemort tu poprvé chybí a zároveň je to můj oblíbený díl. To je k zamyšlení...
Rezet
Rezet
410 bodů
10
Cuarón tady udělal fantastickou práci. Jestliže předchozí díly byly "spíše pro děti" vězeň z Azkabanu působí více dospěleji a vážněji. Nemám filmu co vytknout. Vynikající atmosféra, spousta okamžiků, na které si vzpomenete ještě po letech, hrátky s časem, samé nové, skvělé postavy atd. atd... Navíc Gambon ještě hraje opravdového Brumbála a ne toho arogantního, ustrašeného dědka co předvádí později. Asi nejlepší díl.
Bori02
404 bodů
9.5
Podle mě nejlepší díl z Potterovské série. Cuarónova režie pomohla filmu, aby přestal být pohádkou pro děti.
Blueknight
376 bodů
10
Tohle je můj nejoblíbenější díl, ty první dva byli dost dětský. Taky je fajn že to tu zkříželi z komedí. Nemám co víc říct. Doporučuji.
jadsk
jadsk
333 bodů
8
3. diel je zatiaľ najkvalitnejší, pre mňa ale aj tak nie je najlepší(viem, že pre mnohých je to najlepší diel, ale u mňa je až na 3. mieste). Sirius Black je jeden z mojich najobľúbenejších charakterov. Príbeh je zaujímavejší, aj bez Voldemorta, je tam menej Malfoya, ktorý mi tam iba prekáža a vadí mi. Kvalitou je na vysokej úrovni, aj keď sa tam nedostalo množstvo cool scén z knihy. Za mňa 85%
Stoupa34
270 bodů
9.5
Mám rád celou sérii o Harrym ale tento díl mi přijde zbytečně ponurý, tmavý, nevýrazný. Přesto se k němu rád vracím a nechávám se strhnout atmosférou. Vždyť ten kdo prožívá s harrym jeho příběhy od začátku, napjatě očekává čím si on a jeho přátelé zase projdou. Supr triky, poutavý děj. Doporučuji kouknout a těšit se na pokračování.
tyna-berbrova
270 bodů
10
Další díl úspěšné série. Tentokrát dosti drsnější s pochmurnější atmosférou, je vidět změna režiséra. Mohla bych se na celou sérii koukat stále dokola.
lenka234567
lenka234567
250 bodů
8.5
Třetí díl je důkazem, že nejde jen o nějakou nedokončenou pohádku, ale o pravou ságu a myslím si, že se J.K. tento film a celá sága velmi dobře povedla a obsazení bylo vybráno opravdu skvěle zvlášť Emma Watson ke, které se role Hermiony....... =) =) =) =D =D
catherineduboise
185 bodů
9
Myslím, že nejpovedenější díl ze série!