Blueknight

376

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Rychle a zběsile 5
    Rychle a zběsile 5 (2011)
    8
    Nevyhnutelný díl, byl jsem šťastný když se schledala stará parta. (Teda trošku mi tam chyběl Leon nebo Suki, ale to je jedno) A taky jsem mega šťastný že se tam objevil the Rock, jehož rvačka z Dieselem vypadala extrémně uvěřitelně. Ale jedna z věcí co mě překvapila, byla to, když se Ewa Mendes alespoň objevila v podtitulkové scéně. Ale tenhle díl je zároveň první díl, kde se začne Rychle a zběsile porušovat fyzikální zákony. A oproti čtyřce která se dějově držela hodně při zemi, tento díl dějově vyletěl úplně do nebes.
    Rocky Balboa
    Rocky Balboa (2006)
    10
    Čím je Sly starší, tím je lepším hercem, scénáristou a režisérem. Skvěle druhé zakončení série, které se stylem vrátilo do Rockyho I. A už mě tady ani nenaštvalo, že záporák se choval stejně jako ty předchozí. Je to fakt skvělý díl, sice nemá na Rockyho IIII, ale na ten nebude mít nikdo nikdy.
    Pravdivé lži
    Pravdivé lži (1994)
    10
    Celkem pohodové, i přesto, že to byla roďiná komedie, byla tam opravdová akce. A za to že tenhle film nebyl propadák, rozhodně může Cameron.
    Rychlí a zběsilí
    Rychlí a zběsilí (2009)
    7
    Po dvou neúspěšných začátcích nové trilogie, tu máme restart té první. Ale i přesto, že jsem za tento díl rád, tak je zároveň můj nejméně oblýbený. Příjde mi jako kopírace jedničky s větším rozpočtem. Neříkám že je špatný ale prostě je podle mě nejhorší.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci