Harry Potter a vězeň z Azkabanu

86%

Komentáře a recenze 83

Dle počtu bodů
jfuska
124 bodů
8.5
Další díl je nejlepší na první vidění :-)
anytsirk
119 bodů
5
Když jsem film viděla poprvé, bylo to pro mě strašné zklamání, hlavně co se týče obsazení herců a ztvárnění vlkodlaka. Všechny odlišnosti od knihy, mě rozčilovaly, ale už jsem si tak nějak zvykla a i když mi tento díl přijde nejslabší, koukat se na něj dá.
Háček
Háček
116 bodů
10
Podle mě nejpovedenější díl serie. Můžu si ho pustit kdykoli a neomrzí! :) Naprostá srdcová záležitost!♥ Nezapomenutelná postava Siriuse Blacka, další výborná role pro Garyho!:) A hned v zástupu i Remus Lupin ♥ .. Impozantní práce Alfonsa, klobouk dolu.
Eradancz
100 bodů
8.5
Jeden z nejlepsich dilu harryho pottera. Hororovejsi spad tomu hodne pomohl. Hodne dobre spracovanej vlkodlak takovej drsnej. Ale nejlepsi dil to porad podle me neni. Sice to rika spousta spis vetsina lidi ze je to nejlepsi dil aale kdyz to srovnam treba s relikvie smrti cast dva tak ne. A nebo taky se mi vic libi podle mnohalidi je to zas nejhorsi dil harry potter a princ dvoji krve. Ale tentokrat je to vic nadprumerny film.
tini
tini
50 bodů
9
Nejlepší díl z celé série
Matouš
Matouš
47 bodů
7
Film jede od začátku do konce, bez přestávky. Asi nejlepší Potter film a taky je posledním filmem který se drží podle knihy a zároveň k tomu přidává ten správný šmrnc.
Lady97
Lady97
36 bodů
10
Asi nejlepší film série, je zajímavý a dostatečně napínavý. Jinak v jeho průběhu jedna z postav řekne název města, kde byl viděn Sirius Black a je to prý blízko Bradavic! Nevím jak ostatní, ale já si nebyla jistá, jak se to město píše, abych si jej mohla vyhledat a abych zjistila, kde teda asi podle autorů jsou Bradavice situovány, ale když si zapnete titulky, tak se to samozřejmě dozvíte, a pokud si to správně pamatuju, tak to město opravdu existuje.
FoxikCZ
FoxikCZ
3 bodů
10
nejlepší harry potter film ever......