tyna-berbrova

Týna Berbrová
270

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Praha, Hlavní město Praha, Česká republika



    Kráska a zvíře
    Kráska a zvíře (2017)
    8.5
    Moc povedené zpracování. Když se člověk nechá unést kouzelným světem na plátně a skvělých hereckých a i pěveckých výkonů, musí odcházet z kina spokojený. Jen je tot zpracování spíše pro větší děti a nebo spíš dospělé. Okolo sedící děti v kině se docela brzy začaly nudit.
    Kniha džunglí
    Kniha džunglí (2016)
    9.5
    Je to boží film. Když jde o filmy, tak jsem měkota. Třetinu filmu se mi koulely slzy po tvářích. Jelikož v kině bylo i množství dětí s rodiči, podle reakcí mohu konstatovat, že se film bude líbit všem. Opravdu rodinný film. Bohužel jsem ho viděla dabovaný a pro fajnšmekry to chce určitě v originále. Takže určitě jsem ho neviděla naposled.
    Druhá strana naděje
    Druhá strana naděje (2017)
    8.5
    Skvělý snímek. Viděno na filmovém festivalu ve Varech, ale je to snímek i do běžných kin. Film je vtipný, ale dotýká se závažných témat. V dnešní době často zpracovávané téma uprchlické krize je zde pojato nevšedne a nenásilně. Až groteskní chování zaměstnanců restaurace je kontrastem radikálně odmítavým postojem jiných. Film mohu vřele doporučit.
    Vlčí mládě
    Vlčí mládě (2011)
    9.5
    První série byla dobrá, ale je znát, že cílovou skupinou jsou teenageři. Postupně se seriál stává temnější a zápletky jednotlivých sérií složitější. Charaktery jednotlivých postav a jejich protivníků jsou do detailu propracované. Těším se na další díl z šesté série.
    Batman začíná
    Batman začíná (2005)
    6
    Nemůžu si pomoci, ale opravdu se mi to nelíbilo. Značnou měrou k tomu přispěl i fakt, že Batman je superhrdina, který mě neoslovil. Plejáda skvělých herců pro mě film nezachránila. Škoda, že bojové scény nejsou natočené tak, aby divák něco viděl. Dalo by se z toho vytěžit něco víc.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci