catherineduboise

185

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Kosmo
    Kosmo (2016)
    6.5
    Já vám nevím.. na české poměry mi to přijde hodně dobrý. Zasmála jsem se a to byl myslím účel tohoto seriálu. Některé situace opravdu zcela pravdivě popisují tu naši českou náturu a myšlení českých lidí. Není to nic, co bych musela vidět znova a znova, ale jednou se to vidět dá :)
    Život Briana
    Život Briana (1979)
    10
    Tohle je prostě bomba.. Každému samozřejmě nesedí montypythonovský humor, ale pro nás - fanoušky téhle bláznivé party, je tenhle film určitě super. Já se smála od začátku do konce.. Nezapomenutelné hlášky, vtipy. A koho by ze špatné nálady nedostal závěrečný song "Always look on the bright side of life" :D
    Make It or Break It
    Make It or Break It (2009)
    5
    Seriál z prostředí týmu gymnastek, které tvrdě trénují, aby se dostali do nároďáku a později na olympiádu.. Myslím, že úplně nejsem cílovová skupina :D přesto mě seriál zatím baví (nemám ještě dokoukanou ani první sérii), intriky, lásky, smutek, štěstí.. prostě normální pohoda seriál pro puberťáky :)
    Kolonie
    Kolonie (2015)
    8
    Zajímavý, poutavý příběh. Ema hraje dobře, ale nemohla jsem se zbavit dojmu, že by se na roli hodila spíše trochu starší herečka. Daniel Brühl skvěle sekunduje. Jediné, co mi to trochu kazí, je ten hollywooodský konec. Ale i přesto si myslím, že je film zajímavý a stojí za shlédnutí.
    That Sugar Film
    That Sugar Film (2014)
    9.5
    No, tak tohle je něco. Ač jsem velký milovník a závislák na cukrovinkách, po shlédnutí tohoto dokumentu hodně zvažuju, jak upravím jídelníček. Povinně bych to pouštěla ve školách. Jediné, co mě rozčilovalo byl typ zpracování rozhovorů, kdy se hlava odborníků promítala třeba na láhev, obal nebo billboard.. Jinak super!

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci