Na hraně zítřka

85%

Komentáře a recenze 118

Dle počtu bodů
patrick-sarin
438 bodů
8
Po dlouhé době zase jedno dobré vysokorozpočtové sci-fi, na které se dá koukat...víc než testosteron tu totiž jde o příběh, válka ani nevypadá cool, je to chytré a zábavné, dokonce většinou i nepředvídatelné, prostě výborně nakalibrovaná mainstreamová sci-fi podívaná.
Alienka2014
Alienka2014
364 bodů
9.5
Tak tenhle film mě opravdu mile překvapil. Podle mě jeden z nejlepších filmů, kde se jako hlavní hrdina objevuje Tom Cruise - konečně to není jen hrdina, kterému místo krve v žilách proudí hrdinství. ;) A tak jsem se od začátku až do konce skvěle bavila. Film je totiž nejen zajímavý svou myšlenkou, působivý díky skvělým filmovým efektům a vystaveným vypracovaným tělům, ale především pro mě opravdu vtipný, což ho příjemně nadlehčuje, přestože se jedná o zkázu lidstva. Škoda posledních pěti minut, které bych vymazala a nechala komplet všechny hrdiny splnit svůj úkol a prostě hrdinsky zemřít ;), ale chápu, že ne každý má rád takové dramatické konce... :) Každopádně vřele doporučuji!
  • zajímavá myšlenka, která se objevila už dříve, ale v tomto spojení je velice chytlavá
  • vtipné scény
  • skvělá akce
  • Cruisík konečně hrdina, jaký má být (reálný)
  • konec bych změnila (ne happík za každou cenu)
Moravák
340 bodů
8
SPOILER Pokud dokážete přežít první opakovačku, dostane se vám jednoho z nejlepších letošních scifi. Bohužel začátek je velmi pomalý, o to mohutnější je nástup celého děje a zakončení. Trochu mi nesedí obsazení Cruise. Sice hraje velmi slušně, ale nehodí se do dvojce s Emilly Blunt. Mimozemšťanům mohl být dán větší prostor, abychom Poo nich něco věděli bližšího a dokázali si nepřítele nějak "zhmotnit". I přesto všechno jde o vojenské Sci-Fi, jak má být a doporučuji shlédnutí.
dana-hrozkova
318 bodů
10
Doug Liman natočil skvělou akční sci-fi, při které se budete báječně bavit. Tvůrcům se podařilo vytvořit film plný nejen akčních scén, ale i ironie a nadledu. Má to spád, humor. Cruise má zkrátka čich na skvělé filmy. Už se těším na další ;-)
  • všechno
  • nic
mkubalikova
mkubalikova
313 bodů
8
Vynikající záležitost. Emily je k sežrání, Tom je...Tom a nejlepší je, že hodněkrát umře. Proč ale ten konec?
Boldrick
310 bodů
6.5
Vono to nebylo špatný, já u filmu ve kterém se takhle sci-fi střílí ani nic moc nepotřebuju. Zkousnul jsem i ty matrix ufouny. Ale ten pohádkovskej konec byl na mě moc. Hůř dopadne i Červená Karkulka.
surowka
303 bodů
8
napsal bych to tak není to zbytečně dlouhé tak není třeba začít přemýšlet rozhodně není třeba se na to bát podívat je to dobré
  • česká vlaječka se mihne
  • konečně někdo tomovi zalepí pusu izolačkou tak dlouho jsme čekali
  • jinak nás vetřeláci dodělaj
roxet
roxet
293 bodů
7.5
Na Hromnice o marťana více. :-) Zdá se mi že scénaristé si moc velké práce nedopřáli. Spojili několik námětů dohromady dodali k tomu vynikajícího Cruise a sexy Bluntovou a pak je bezduše zabalili do množství speciálních efektů a tak trochu ve stylu Hvězdné pěchoty je pustili do světa. Nu není to špatný, ale čekal jsem o trošku víc.
daisyna
daisyna
279 bodů
7.5
Jako jo. Krujsovka, dobrý. Ale občas mě to neustálé vracení vadilo.
speedy009
260 bodů
7.5
Asi po 20 minútach som to skoro vypol, ale je pravda že potom sa to celkom slušne rozbehlo a dobre sa pozerá na Emily Blunt :) Cruise neprekvapil žiadnou extra hereckou hitparádou, ale to od neho snáď nikto ani nečaká. Taký ľahší film, pokiaľ od toho človek nemá veľké očakávania, bude príjemne prekvapený