Na hraně zítřka

85%

Komentáře a recenze 118

Dle počtu bodů
campinoo
120 bodů
7.5
vrátit den a vyhnout se chybě.. myšlenka dobrá, ale nechtěla bych tak žít... bez možnosti restartu žiju jedinečný život, přestože ne všechno, co přináší, je podle mých představ
Gib
Gib
120 bodů
10
Nejlepší akční film co jsem za poslední dobu viděl. Absolutně me natchl nápad a originální myšlenka celého filmu.
fesoj1
120 bodů
8
Film se mi velice libyl vzhledem k zanru,jen Tom Cruise me moc nenadchl.
Janinna23
Janinna23
84 bodů
10
Podle mého tento film předčil všechna očekávání. Nečekané zvraty, stálá akce - to je to, co divák od filmu žádá! Potvůrky naprosto skvěle proracované, hlavní herci s velikým charismatem - úžasný výběr. Řadím ho mezi filmy, u kterých mi nedělá problém, vidět je stále dokola. Doufám, že se na podobné téma objeví další, protože by byla škoda, kdyby se podobné filmy neobjevovaly častěji. Konec byl pro mne naprosto nečekaný a o to více mne mile překvapil. A co si budeme povídat, Tom Cruise je prostě kus! :-)
iskawlan
53 bodů
Dobrý film, a to i bez přispění T. Cruise.
k.skodakova
51 bodů
8.5
Super Sci.fi, stojí to za to!
Luccinna
Luccinna
41 bodů
Chvíli jsem byla trochu zmatená a nevěděla jsem o co go. Nakonec se z toho vyvinul báječný film!
Laky56
Laky56
36 bodů
9
Da se říci originální provedení, příběh, jak je film natočen ( až na trošku matoucí konec, byl by i lepší osud mučedníka který zemřel pro ostatní ), se od originálního příběhu lišící. Skvělá podivaná, efekty, i po xte se opakujici scény neomrzi. Role Tomovi sedla, a to je co říct, nejlepší scifi roku, řádím si ho mezi Nejlepší vyrobené po roce 2000, spolu s District 9.
jana-kostkova
33 bodů
10
Tak tenhle film je něčím úplně jiným, než jsem doposud viděla. Je akční, místy vtipný a především originální, za což mu dávám 100%. Je to asi nejlepší film za posledních 10 let, co jsem viděla.