Babovřesky

34%

Komentáře a recenze 79

Dle počtu bodů
OndraWish
31 bodů
3.5
Tento film je opravdu skvost české kinematografie, nejnom že nám ukazuje jak blbí mohou být postavy, ale i jejich tvůrci.
JarmilBal
18 bodů
9
Film od režisera Zdeňka Trošky se mi jako ostatně vždycky velice líbil,protože je to film oddychový a veselý.Vylíčil v něm další příběh z jihočeské vesnice, kde barvitě a s vtipem sobě vlastním vykreslil další příhody ze života těchto již známých a svérázných obyvatel. Za mě jednoznačně doporučuji!!
Smelhaus
Smelhaus
15 bodů
Sve publikum si to jiste najde a a nakonec je dobre ze to vubec dostane lidi do kina.
alexx
alexx
11 bodů
0
blbější film jsem neviděla -.- ztracené 2 hodiny života...
Ivaver
6 bodů
0
Mám ráda téměř všechny české filmy a v podstatě jsem se na to dívala jen proto abych si udělala vlastní názor.Ano je to fakt STRAŠNÉ. Nejhorší český film jaký jsem snad dosud viděla. I Kameňák mi přijde jako HODNĚ veliká blbost, ale tohle bylo tak strašně hloupé, až to uráží...
RonnieS
RonnieS
5 bodů
Můj názor je, že těm co se to nelíbí, tak není z vesnice.. :) Nic proti, ale ty vtipy, a to všechno... Já z vesnice jsem, a všem se kterými jsem tam byla, nebo potkala, tak se to všem líbilo... :) Můj názor je ten, že ten kdo nechápe slovo vtip, ať na to opravdu nekouká, ale mě se to líbilo, a už se těším na pokračování. :)) Prostě typický vesnický film... Lepší než kameňák.. :PP :))
Smazaný uživatel
0 bodů
0
Po 30 minutách jsem musel film vypnout!... Ať mi sakra nikdo netvrdí, že se tomuhle při promítání smálo celý kino!!!