Babovřesky

34%

Komentáře a recenze 79

Dle počtu bodů
zdenek-karas
zdenek-karas
153 bodů
10
prekrasna vesnicka komedie
renata-kamenska
renata-kamenska
138 bodů
10
Babovřesky je fakt super film a opravdu se u toho zasmějete už se těším an 2 díl prej taky super tak to bude určitě opět sranda a člověk se zasměje od srdce pan Troška je super když točí tak bezva komedie ale i pohádky ty jsou taky fajn takže hurá do kina na super filmy které jsou pro všechny
vilma1
119 bodů
2
Film nic moc, docela suchopárný.
kuncj
92 bodů
8.5
Až na scénu s postavou s maskou z Vřískotu se mi film velmi líbil. Zasmál jsem se a mohl jsem u něj úplně vypnout a nepřemýšlet. Pobavil jsem se.
739132253
71 bodů
10
Ještě sem to neviděl ale těším se na to moc!
zdenek-vrba
58 bodů
10
Nevm, proč jsou zde rádoby vědecké a kritikovské komentáře. Prostě je to sranda. Občas se sice zadrhne, ale osobně je to podstatně lepší, než většina jiných komedií vyprodukovaných jak v ČR, tak venku. Troška nekecal na Barandově před 35 lety, že umíme natočit komedie lepší než v Itálii, tak proč kupovat ty italské. Akdybych měl kritizovat, tak snad že to překoná Slunce, seno erotika a nepřekoná Slunce, seno a pár facek. Strašně Troškovi fandím za to, že je ochoten pořád tento typ zábavy dělat, protože ostatní to odsnunují jako póvl a přitom se v těch dějích cca 80% populace shlédne. Jsme holt takový národ, ale nevadí mi to. Hlasuji i za další pokračování
mraki
mraki
53 bodů
0
ne.. prostě ne
vranic
53 bodů
2
Film Babovresky mi přišel jako absolutni propadák. Kde jsou ty doby, kdy Kameňák bavil celý národ a stal se téměř kultovní komedii. Pan Troška si asi namlouval, že se mu podaří něco podobného, ale po sérii Slunce seno a Kameňák už to bylo asi trochu troufalé přání.
pepous
40 bodů
5
Příjemná komedie, která neurazí ani nenadchne. Mám raději jiný styl komedií, ale tato mi vubec nevadí a člověk se alespon zasměje. Skvělé obsazení Synková, Bílá, Langmajer.....Měl jsem možná chvílemi problém v tom nevidět další českou komedii, která se snaží diváka nadchnout "blbostí", ale to už tak asi v těchto komediích je no. Sympatická Lucie Vondráčková pobaví a zaujme.
matesak
34 bodů
0
Názorná ukázka lidské hlouposti, ztráty soudnosti a ponížení umělecké sféry našeho národa. Není to ani vtipné ani dobře zpracované prostě nic..
  • tento film nemá klady