Babovřesky

34%

Komentáře a recenze 79

Dle počtu bodů
kendzi
kendzi
1 095 bodů
2
Tento film mě zklamal. Od režiséra Zdeňka Trošky, jsem očekával mnohem více. Herecké obsazení nic moc.
michaela159
michaela159
1 045 bodů
0
Nejhorší český film jaký jsem kdy viděla. Zdeněk Troška se zdá, že si z nás dělá blázny, jelikož takovouhle slátaninu a vydávat ji za komedii, to není normální. Herci jsou děsní a celý scénář je děsný. Dvojka bude ještě horší.
SlavekMDFK
SlavekMDFK
1 021 bodů
0
Prostě mě zabij, představte si Brumbala jak prosí Harryho aby ho zabil po vypití lektvaru na ostrově, tak to jsem já po shlédnutí tohoto odpadu
Senkys57
Senkys57
973 bodů
0
Stačila Troška a mám dost, proč prostě musí natáčet takový trash XD
  • Když to skončilo
Hoptimista
Hoptimista
800 bodů
2
I já jsem podlehl nátlaku a byl donucen sledovat toto neuvěřitelné zvěrstvo. Nechci urážet tvůrce, patří jim můj respekt, každopádně takovýchto filmů by mohlo být o „trošku“ méně. Pan režisér Troška sype nápady z rukávu jako když nesype. Podle mého názoru by si ty své nápady měl nejdříve pořádně rozležet v hlavě a místo tří filmů za tři roky natočit za ty tři roky jen jeden, pak bych i věřil tomu, že by to mohlo mít hlavu a patu, ne jako tohle. I když i o tom se dá pochybovat. „Děláme to přece pro lidi, a ne pro peníze, pane režisére.“
N333meziiiz
N333meziiiz
661 bodů
4
Nevím jestli mám tomuhle filmu dat 3/10 nebo 4/10 ale tak humor tu nějaký zde je humor ve filmu je spíše k pousmání než abych chechotal.
TechCluster
TechCluster
659 bodů
3
Je to vripné, ale jen Trošku.
Vendula86
Vendula86
652 bodů
9
pěkná a nenáročná komedie u které člověk nemusí přemýšlet
Kašpárek
Kašpárek
507 bodů
0.5
Já jsem tak nějak tušil, že to bude ptákovina. Chtěl jsem se ze zajímavosti podívat , co že to mělo návštěvnost přes 650 tisíc diváků. A lituji toho :-D Doufal jsem že to bude aspoň k smíchu svou trapností , ale ani to se nepodařilo. Celou dobu jsem nepohl brvou. Jedno velké nic a bohužel spoustu trapných scén.
filmomaniak
501 bodů
4.5
Nový film na motiv Kamenák nic moc ale dá se