Babovřesky

34%

Komentáře a recenze 79

Dle počtu bodů
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
4
Zajímavý nápad.Vesnice plná babek.Hodnotím 40 procenty.Nic moc.
Profilová fotka
Uživatel
2 840 bodů
0
Kohout zakokrhal a byl konec. Tučko.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
10
Skvělá česká komedie.
harry456
harry456
2 437 bodů
8
Vtipné, ale místy krkolomné. Kopíroje to Kameňák.
miza
miza
2 336 bodů
4
Dávám čtyřicet protože jsem se alespoň trochu v této hnusné době zasmál.A dle konce filmu je zaděláno na pokračování.Budu doufat že bude lepší.Pro mne je zajimavé že je to snad film který má tři verze ukončení.Oheň,bohatství a zmar s nadějí.Ještě že to není takový úlet jako Trhala fialky dynamitem.
LenkaVL
LenkaVL
2 331 bodů
10
sranda
tomlery
tomlery
2 141 bodů
1.5
Babovřesky... Voní tomu dodat. Slyšel jsem, že Zdeněk Troška prohlásil, že Slunce, seno, ... Se také nejdříve požadovali za neumětelství a proč by se tedy totéž nemohlo opakovat i s Babovřesky, a proto natočil hned tři díly. Ovšem tyto dvě série filmů se vážně nedávají vůbec srovnávat, zatímco Slunce, seno, ... je kouzelné už především tématem a svou dobou a obsazením, ovšem Babovřesky jsou vážně hrozné ve všech směrech. V prvním díle se mi možná trochu zamlouvaly scény s Dolanským a Vondráčkovou, ale to je tak všechno. Vtipy jsou tak přehrávané a přehrané, až vůbec nejsou k smíchu a podle mě by vůbec neměly být vedeny jako komedie.
Kuca25
2 132 bodů
4
Tenhle film mi tedy moc nesedl. Komedie je to dosti podprůměrná. Vtipné scény postrádají vtip, ale sem tam je občas něco docela vtipného. Příliš toho, ale není. Herecké výkony nulové a příběh nezajímavý. Řekl bych že je to dost nudný film.
Hare77
Hare77
2 051 bodů
4
Zdeněk Troška je mnohá desetiletí králem českých lidových, velmi lidových, komedií, přisprostlích, laciných, jednoduchých a divácky vděčných. Slunce, seno, jahody to není, je to takové televizně připravené, ale neuvěřitelných víc než 600 diváků v kinech vypovídá své, pro mne záhadné, ale je to tak. Každý obraz připravený "vtip", pokud je to vtip, vlastně pořád veselá hudba, dobrá nálada, groteska a jednoduchost.
Enon
Enon
1 096 bodů
6
Narozdíl od Kameňáku a slunce seno je to podle mě fakt vtipný. Jako je to blbost na odlehčení ale tím správným způsobem.