Babovřesky

34%

Komentáře a recenze 79

Dle počtu bodů
Bert
Bert
493 bodů
10
Mě se Babovřesky líbily! Dávám 80%, je to klasický Troška!!!
Ku
460 bodů
2
Nelíbí se mi
lord
lord
423 bodů
1.5
Bývaly doby, kdy jsem nedal na komedie pana Trošky dopustit. Tak nějak patřily k době svého vzniku, byly uvěřitelné a nechtěly za každou cenu bojovat se současným systémem... Avšak tato lehkost je pryč. Je zřejmé, že tento fakt je částečně způsoben odchodem "pravé herecké generace", ale i tak je možné komedii natočit se ctí. Vadí mi neustálé živení předsudků, ať již o české vesnici, která se od dob totality zásadně proměnila, tak o církvi a lidech v ni věřících. To je ten nejzásadnější nedostatek současných Troškových komedií, ztratila se jejich věrohodnost, která jim dávala to osobité kouzlo. Proto a přesto 15%, nějaké vtipy tam přece jenom jsou.
Drixis
Drixis
366 bodů
4.5
Hodně průměrná komedie Z. Trošky, která měla možná navázat na velmi oblíbenou trilogii Slunce seno .... . V některých pasážích se zasmějete, ale to je tak vše, film na den, kdy nechcete přemýšlet a jen se dívat. V určitých scénách je vidět síla vesnice, kde se každý zná a aniž by si zjistil okolnosti drbe, drbe a drbe.
pesrex3
291 bodů
Dávám 80% za Troškovu snahu o povzbuzení k radosti.Volné téma, ale dost pravdivé.
hance
280 bodů
1
Prostě takové o dvě třídy horší Slunce ,seno ...
kendzinka
kendzinka
267 bodů
4
Nic moc. Až na pár dobrých fórů celkem nuda. Moc mě tento film nezaujal.
lenka234567
lenka234567
250 bodů
8
No klasický český film, ale je pěknej. =) =)
fanda1
242 bodů
Také souhlasíte, že Troška nám jasně říká, že vážné filmy netvoří ? Dělá jen komedie pro zasmání. Pokud chcete jít do kina na komedie kde se trochu zasmějete a budete se trošku i bát, tak toto je to pravé. Opět trochu zajímavý typický Troškův humor . Mnoho vtipů se, ale Troškovi povedlo (viz odposlech přerušen). Jako letní komedie ujde, ale pokud si nechcete zkazit vážnou náladu... NEKOUKAT!! Pan Troška je sice trnem v oku svým kritikům, ale kde budou jednou oni? A u Troškových taškařic se budou jednou smát i naši pravnuci.
MiPro21
221 bodů
5.5
Kritika, chytré publikum hlásí jaká je to volovina, ale já s nimi nesouhlasím. Každý člověk má dny, kdy si chce odpočinout a zasmát se třeba i nad blbostí autorů, že něco takového točí. Babovřesky mohou být novodobé Slunce, seno..
  • nenáročné, místy vtipné, české, na nic si nehraje
  • asi nic :) prostě nečekejte Nolana ani Tarantina :)