JarmilBal

Jarmila Baláková
18

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    Babovřesky
    Babovřesky (2013)
    9
    Film od režisera Zdeňka Trošky se mi jako ostatně vždycky velice líbil,protože je to film oddychový a veselý.Vylíčil v něm další příběh z jihočeské vesnice, kde barvitě a s vtipem sobě vlastním vykreslil další příhody ze života těchto již známých a svérázných obyvatel. Za mě jednoznačně doporučuji!!
    Harry Potter a Relikvie smrti - část 2
    Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011)
    4
    Za mě katastrofa. Vůbec se mi film oproti knížce nelíbil. Nápad uprchnout z Gringottovy banky má ve filmu Hermiona, v knížce Harry. Harry je už klasicky jako vždy ve filmech úplně neschopný, jen fňuká, neumí snad ani napočítat do 10 a Hermiona spasitelka zeměkoule, která je vždy pohotová, geniální a všechny nakonec zachrání. Oproti knížní předloze charaktery vůbec neodpovídají. A moment kdy Harry se odrazí od Hargrida, že není mrtvý působí strašně směšně. Za mě jedno velké ne.
    Princ z Persie: Písky času
    Princ z Persie: Písky času (2010)
    9.5
    Krásně odvyprávěná pohádka z dílny Disney. Není to úplně Disney novodobá klasika, plná kýče a vyúmělkovanosti s přemírou efektů. Je to spíš pohádkově zpracovaný klasický film. Hlavní herec velký sympaťák, netradiční upovídaná princezna, která je pěkná semetrika, ale nakonec k sobě najdou cestu. Za mě jedna z nejhezčích Disney hraných pohádek.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci