Až vyjde měsíc

74%
Až vyjde měsíc
Děj filmu Až vyjde měsíc se odehrává v roce 1965 na fiktivním ostrově u pobřeží Nové Anglie, kde se dva dvanáctiletí, Sam a Suzy, zamilují a rozhodnou se utéct z domova. Sam, osiřelý chlapec a skaut pod vedením trochu nešikovného skautského vedoucího Warda, a Suzy, inteligentní a vzdorovitá dívka, která sní o dobrodružstvích daleko od svých příliš kritických rodičů, společně plánují svůj útěk s přesností a důkladností. Když jejich zmizení vyjde najevo, celý ostrov se dává do pohybu, včetně místní policie v čele s kapitánem Sharpem.



martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
36 250 bodů
6
Hodně těžkopádný snímek až po okraj plný skautů. Dvě děcka se do sebe zamilují, utečou, všichni je hledají až je najdou, oni se pořád milují, vezmou se, pak prchá celý tábor, hledá je kde kdo, do toho se plete sociální pracovnice, atd atd. Je v tom poetika? Já vidím jen zmatek. I na tu komedii je to velmi slabé. Vlastně jsem se nezasmál jedinkrát. Pro koho tenhle film vlastně je? Děti absolutně nemohou pochopit, o co tu vlastně jde. Bruce Willis mi přijde, jakoby se tu octnul omylem a tak tápe co, kde a jak. Mám dojem, že tohle se krajně nepovedlo. Trochu jednoduchosti a hlavně srozumitelnosti by nezaškodilo.
Pete69
Pete69
31 382 bodů
9
Film mi vyrazil dech. Skvělý herci v alternativní komedii, která je opravdu jedinečná. Divím se že Bruce Willis a Edward Norton šli do filmu, kde hrají druhé housle a neměli moc prostoru. Po shlédnutí filmu se už vlastně nedivím, je to pecka :) Příběh dvou problémových dětí, které utíkají divočinou malého ostrova má silné momenty, ale i totálně bláznivé scénky. Každopádně film nenechá diváka chvíli se nudit.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 408 bodů
8
Extrémně příjemný i smutný i veselý film. Trochu mě mrzí finále, které se příliš neodvázalo, jinak ale vynikající podívaná. Mezi čtyřmi a pěti.

Dodatečné informace

Původní název:
Moonrise Kingdom (více)
  • USA Až vyjde měsíc
  • USA Moonrise Kingdom
  • USA Až vyjde mesiac
  • USA Moonrise Kingdom - Una fuga d'amore
Premiéra v ČR:
12. 7. 2012
Distributor:
Bioscop
Země původu:
USA
Rozpočet:
16 mil. USD
Tržby:
68,26 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Až vyjde měsíc je dostupný s českým dabingem

Podobné


Powered byJustWatch