Total Recall

63%

Komentáře a recenze 64

Dle počtu bodů
avenis
avenis
8 166 bodů
3
Násilí a destrukce. Honičky a roboti a technika a záblesky. Nic než efekty, kaskadérské výkony, filmové triky. Žádný humor, žádné hlášky k pobavení, prostě plochá masturbace. Colin Farrell má vymakané tělo, Kate Beckinsale krásné vlasy, Jessica Biel nemá nic. Ou maj gáááád.
kedl
kedl
6 380 bodů
8
Nejsme žádný fanoušek původního Total Recall a proto jsem nadmíru spokojen s tím co Wiseman vytvořil. Vyzuál "apokalyptického" města je perfektní, to samé platí o akčních sekvencích, které si prostě na plátně užijete, i když to trochu občas drhne (zdálo se mi, že občas tvůrci zapomněli na fyzikální zákony), ale to vůbec nevadí. Trochu mě zamrzel projev Jessici Biel, čekal jsem od téhle "kočky" troch víc, nevadí, Beckinsale má taky prdelku :-) a Farrell? Za mě obstál. Ve Wisemanově verzi by Arnold neměl šanci, to samé, ale platí naopa
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Nikdy jsem neviděl originál a ani ho vidět nechci. Mě se tohle sci-fi líbilo. Mám rád Farrella a miluju Kate. Je nádherná a to v každém jejím filmu. Njevíce v Underworldu. Jediné co mě tam vadilo byla Jessica. Nemám jí rád a nemyslim si, že by uměla nějak extra dobře hrát. Ale jináč mě to bavilo, tak nevidim problém proč tomu nedat ****. příjemné překvapení.
blazma
blazma
4 928 bodů
10
Původní Total Recall jsem neviděl a někdy nechápu proč se lidem nějaké remaky tak moc nelíbí. Jasně celkově Remaky někoho odrazují, ale pro mě byl ten film fakt super zážitek. Colina Farrella mám rád, Kate i Jessica Biele jsou výborný, story i CGI je v pohodě, akce je taky na pohodku. Prostě hodně dobrej akční film.
kilby1989
kilby1989
4 397 bodů
6
Čekal jsem sakra víc, ten levnej look filmu mě fakt štval, to město bylo tak nepřehledný, že už to snad ani hůř udělat nešlo. I přes dvě super baby který se jim podařilo obsadit do filmu to nijak nevyčuhuje z dlouhé řady průměrných akčních scifi filmů. Na druhou stranu to alespoň uteklo rychle a nudných míst až tolik není. 60%
kubas369
4 086 bodů
4
Přeskočíme úvahu o tom jak se dnešní (nes)tvůrci neustále snižují k tomu, že kurvěj legendy. Jak je proboha možný že jim někdo na to dá prachy. Jinak je to dost prostoduchá kopie filmu podle knižky takže fakt originál. Ono samo o sobě to není až tak špatný jen naprosto zbytečný.
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
6
Když jsem si přečetl obsazení filmu, říkal jsem si, že to nemůže dopadnout jinak, než že si film užiju. Kate Beckinsale - kvůli které měla má matka více práce s praním - a další krasavice Jessica Biel. Plus Colin Farrell... Bohužel, tento zapadá do všedních ničím nezajímavých akčních filmů, remake nevyšel...50%
saboter
saboter
3 564 bodů
6
Slušná reinkarnace ale jako vydicky skrátka horší než oregoš jak jinak ale itak se celkem na očekávání povedl efekty jsou samozřejmě super herecké výkony také Colin Ferel ze začátku nesedl ale pak si ho zamylujete a scénář samozřejmě šel stranou takže stím počítejte ale itak to je na reinkarnace jak sem řek slušné.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
5
Musím říct, že tu akci, kterou jsem postrádal u původního Recallu, jsem nalezl zde a celkově, ač příběh hodně opisuje původní film (až na to, že se neodehrává na Marsu), má v sobě jisté tempo, které mu nemohu upřít a sledovat to v kině byl skutečně zážitek. Jedinou výtku vůči tomu ale mám. Původní Total Recall se mi svou originalitou tak zaryl do paměti, že těžko na něj zapomenu. U toho nového mám ten problém, že mi zapadá mezi celou řadu podobně laděných akčních scifi.
Ombak_Penari
2 764 bodů
8.5
Nejsem vůbec příznivec starší verze, takže podle mě žádná tragedie. Je to sice klišoidní hloupost, od začátku až do konce tvořená samou akcí, ale vizuálně velmi dobře udělaná a zábavná. Nic, co by mě nutilo si to ještě někdy pustit znovu, ale čas, který jsem sledováním strávil, shledávám jako příjemný. Kombinací vypiplaného vizuálu a nezáživného scénáře se to pro mě řadí někam k Resident Evil. Z herců zajímavá především ultrakočka Kate Beckinsale, Colin Farrell sympatický, ale neutkví v paměti. Jessica Biel rovnou určená k zapomenutí, hlavně díky příliš velké podobnosti s Kate.