Kinobox představuje nativní aplikace pro iOS a Android

Kinobox představuje nativní aplikace pro iOS a Android
Kinobox aplikace | Kinobox
„Naši uživatelé nejvíce oceňují možnost volby svých streamovacích služeb a následnou filtraci obsahu. Už se vám nestane, že hodinu vybíráte film a nakonec zjistíte, že není nikde online,“ říká Radim Horák, ředitel Kinoboxu. 
„Z dat víme, že čeští uživatelé mají velmi rádi dabing, proto jsme do možností filtrace u VOD filmů a seriálů přidali i možnost filtrovat právě podle českého dabingu,” dodává Horák.
Kinobox aplikace
Kinobox aplikace | Kinobox
Jednou z novinek, která aplikace obsahuje, je upozornění v momentu, kdy se váš film nebo seriál z watchlistu objeví online. Pokud například čekáte, až se hit letošního roku Oppenheimer dostane na nějakou streamovací službu, stačí si ho na Kinoboxu přidat do watchlistu, a jakmile se tak stane, Kinobox aplikace vám zašle notifikaci. 
Filmoví fanoušci jistě ocení skvěle zpracovanou obrazovku o filmu, kde jsou přehledně zobrazené všechny důležité informace. Vynikne hlavně přehledné zobrazení, kde všude je titul dostupný ke zhlédnutí. U filmů, které teprve budou zveřejněné, nechybí ani Kinobox AI hodnocení, které odhaduje, jak bude snímek úspěšný. Například očekávané historické drama Napoleon od známého režiséra Ridleyho Scotta odhaduje na 81 %. 
Napoleon
Režisér Ridley Scott během natáčení filmu Napoleon | Falcon
Příjemným bonusem jsou i stovky filmů zdarma, které jsou k přehrání přímo v rámci aplikace. V nabídce najdete například mysteriózní Atlas mraků, oscarové sportovní drama Fighter, komiksovou komedii Kick-Ass, tuzemskou adaptaci Želary nebo nezávislý snímek Paterson kultovního režiséra Jima Jarmusche.
Aplikaci Kinoboxu si stáhnete v Google store (Android) a Apple store (iOS), kde můžete též ohodnotit, jak jste s ní spokojeni.

Čtete nás rádi? Podpořte nás, prosím, v hlasování o Křišťálovou lupu. Děkujeme.