Kinobox je nominovaný na Křišťálovou Lupu 2023. Hlasujte pro nás

Kinobox je nominovaný na Křišťálovou Lupu 2023. Hlasujte pro nás
Ready Player One: Hra začíná | Vertical Entertainment
Jednotlivé nominace ankety Křišťálová Lupa jsou rozdělené do dvou kategorií. V té první hlasuje internetová veřejnost, ve druhé odborná porota. Pokud nás chcete podpořit a ocenit novou podobu Kinoboxu, můžete tak učinit zde. Hlasovat lze jen do 1. listopadu 2023.
Nominace Kinoboxu v anketě Křišťálová Lupa je dosavadním vyvrcholením snahy, kterou započal původní majitel a vydavatel webu Petr Vachler v roce 2009, když odkoupil databázi České filmové nebe a o rok později spustil provoz portálu Kinobox.cz. 
Křišťálová Lupa
Křišťálová Lupa | LUPA.cz
Ten prošel letos na jaře výraznou grafickou a obsahovou proměnou, nabídl přehlednější rozhraní s důrazem na streamovací platformy, novou videosekci a žebříčky. Nic však není definitivní, programátoři a další členové týmu Kinobox stále rozšiřují o další praktické uživatelské funkce. V létě se představil AI rating predikující hodnocení očekávaných filmů a seriálů, na stránky se vrátil program televizních stanic a nejnověji též kin. Brzy vám představíme mobilní aplikaci určenou pro iOS a Android telefony, aby vám neunikla žádná novinka.
Děkujeme za váš hlas.