Představitel Spider-Mana ví, jak dostat z režiséra peníze navíc. Tom Holland se těší na slušný balík

Představitel Spider-Mana ví, jak dostat z režiséra peníze navíc. Tom Holland se těší na slušný balík
Tom Holland jako Spider-Man | Marvel Studios
Proč? Kvůli perfekcionismu. Režisérem třetího snímku o Peteru Parkerovi s názvem Spider-Man: No Way Home se stal Jon Watts, díky kterému Tomu Hollandovi občas tečou nervy. A tak se v rámci zachování psychického zdraví rozhodl pro zásadní krok.
John Watts chce mít své záběry vymazlené do nejmenšího detailu, řada scén se proto natáčí několikrát, přestože se povedou na první dobrou. Tom Holland to okomentoval tak, že Jon Watts po natočení dané scény vždy koukne na výsledek a zahlásí: "Ještě jednou." Problémem ale je, že to nikdy nedodrží a z ještě jednou není "jednou", ale minimálně dvakrát. No a jelikož je Tom vynalézavý mladý muž, rozhodl se z této situace vytěžit co nejvíc. Když už musí víc pracovat a režisér nedodržuje své slovo, přinesl si zavařovací sklenici a donutil režiséra, aby pokaždé, když zahlásí, že to sjedou ještě jednou a jedním pokusem to neskončí, vložil do nádoby pět dolarů.
Spider-Man: Bez domova
Spider-Man: Bez domova | Columbia TriStar
"Nikdy to napoprvé nedá," uvedl Holland v rozhovoru pro magazín GQ. "Vždy je to minimálně desetkrát. Takže teď máme sklenici a pokaždé, když poruší pravidlo jednoho pokusu, vloží do ní pět babek. A řeknu vám, že ze mě po natáčení bude boháč!"
Já bych řekla, že pokud si nový Spider-Man najde cestu do kin a pokud Toma o roli Spider-Mana někdo nepřipraví, bude z něj boháč i tak. Premiéra Spider-Man: No Way Home je zatím v plánu na letošní prosinec.