Tom Holland se hlásí jako další kandidát na Jamese Bonda

Tom Holland se hlásí jako další kandidát na Jamese Bonda
Spider-Man: Daleko od domova (2019) | Walt Disney Studios
Tom Holland, kterého většina lidí bude znát díky marvelovskému Spider-Manovi (2017), mohl pro mnohé diváky působit dojmem roztomilého klučíka, ale třeba ve snímku Ďábel (2020) dokázal, že umí i zdrsnět. Nemluvě také o prvních náhledových fotografiích z nadcházející filmové adaptace populární videohry Uncharted. Nyní se zdá, že mladý herec má zájem o jednu z nejvíce ikonických rolí kinematografie, které se brzy vzdá Daniel Craig. Nedávno se v tomto duchu svěřil při rozhovoru pro Variety:
"V příštích pár letech budu hrát dvě role, na které se opravdu moc těším, ale zatím o nich nemohu mluvit. Nicméně jakožto britský mladík, který miluje filmy, bych si rád zahrál Jamese Bonda. Takže, však víte, to teď takhle pouštím ven veřejně. V obleku vypadám docela dobře."
Má však mladý herec vůbec nějaké šance na získání role? Inu, je to mladý Angličan, což je údajně jeden z hlavních parametrů, kterým by měl budoucí představitel Bonda disponovat. Otázkou však zůstává, zda není pro roli až příliš mladý, nemluvě také o tom, že budoucí Bond by údajně měl být někdo, kdo není až přespříliš slavný a nemá za sebou příliš ikonické role. Jelikož Hollanda spousta lidí spojuje právě se Spider-Manem, šance se mu tím poměrně snižují. Nechme se ale překvapit.
Tom Holland
Tom Holland | Netflix