Spider-Man: Daleko od domova

74%
Spider-Man: Daleko od domova
Po událostech filmu Avengers: Endgame musí Spider-Man čelit novým výzvám ve světě, který se navždy změnil. (Falcon)



Recenze: Spider-Man: Daleko od domova

Kinobox.cz
70%

Nový Spider-Man je slušně řemeslně zvládnutý, ale celá jeho zápletka je chatrná, nesoudržná a poněkud nudná. Naštěstí je ozvláštněná mnohými vizuálními a verbálními vtípky, takže nemáte čas začít se nudit. Ale délka dvě a čtvrt hodiny se nebezpečně blíží kritické hranici udržitelnosti divákovy pozornosti.


Pete69
Pete69
29 102 bodů
6.5
Zklamání ve všech směrech a nejhorší Spiderman všech dob. Vtipný Eurotrip proložený intrem k počítačové hře je pro mě málo. Příběh průměrný. Pasáž v Benátkách Praze a pražském Liberci pro mě byla utrpením. Nejhorší byla Praha, kde se procházeli afroameričné v českých národních krojích, Benátky digi jak sviňa.. Jediný Londýn jsem skousl , protože tam jsem osobně nebyl. Marvel krásně ukazuje, jak pokročilé technologie používá ve svých digifilmech, ale už je toho moc a chtělo by se to vrátit zpět a trošku přidat na scénáři.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
6
Další Marvelovka. Pár scén je v Praze, což našince potěší, ale jinak už na to nemám úplně energii. Hodně by to chtělo po Endgame pauzu, ale oni mi jí nedopřejí. Asi si ji budu muset dopřát sám.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Imho jedna z nejlepších Marvelovek. Schopná teenege thrillerová dramedy s parádním zaporákem a jedním geniálním iluzionistickým soubojem. První kinodojem je za 5.


Dodatečné informace

Původní název:
Spider-Man: Far From Home (více)
  • USA Spider-Man: Daleko od domova
  • USA Spider-Man: Far From Home
Premiéra v ČR:
4. 7. 2019
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Čeština:
Spider-Man: Daleko od domova je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Spider-Man: Daleko od domova


Podobné


Powered byJustWatch