Tom Holland tvrdí, že chystaný Spider-Man 3 bude nejambicióznější superhrdinský film všech dob

Tom Holland tvrdí, že chystaný Spider-Man 3 bude nejambicióznější superhrdinský film všech dob
Tom Holland | Sony
Aktuálně chystaný Spider-Man 3, jenž bude dějově navazovat na překvapivý závěr předchozího Spider-Man: Daleko od domova, nabral neskutečné obsazení, které zahrnuje i herce z předešlých dvou "pavoučích" filmových sérií. Ve filmu se tak objeví např. Jamie Foxx, který si zopakuje roli záporáka Electra z Amazing Spider-Man 2, či Alfred Molina, jenž znovu ztvární Dr. Octopusse ze Spider-Mana 2 Sama Raimiho. Nevrací se však jen padouši, ale i předchozí Spideyho představitelé - Tobey Maguire a Andrew Garfield. Je tedy prakticky jisté, že snímek, jenž stejně jako první dva díly série zrežíruje Jon Watts, bude po vzoru oscarového animovaného hitu Spider-Man: Paralelní světy pracovat s konceptem alternativních realit.
Zendaya
Spider-Man: Daleko od domova | Marvel Studios
Nyní se pro Variety ohledně vznikajícího díla vyjádřila jeho titulní herecká hvězda Tom Holland: "Mohu říci, že se jedná o zatím nejambicióznější sólový superhrdinský film, jaký kdy vznikl. Je to skutečně působivé, ještě nikdy jsem takový superhrdinský snímek neviděl. Jsem strašně šťastný, že se toho mohu účastnit."
Ještě než se však dočkáme nového Spider-Mana, uvidíme Hollanda v hlavní roli očekávaného dramatu Cherry, za nímž stojí veleúspěšné bratrské režijní duo Anthony Russo a Joe Russo, s nimiž herec spolupracoval už na třech filmech ze série Avengers (naposledy Avengers: Endgame). Cherry bude k vidění na Apple TV+ už 12. března.
Cherry
Cherry | Apple TV+