Troška filmového humoru aneb Když se Batman potká s Iron Manem

Troška filmového humoru aneb Když se Batman potká s Iron Manem
Kdo je Iron Man? Génius, miliardář, playboy a filantrop. Co ty, Batmane? Všechno dohromady, plus detektiv, mistr bojových umění a... Ben Affleck! | e-v4ne/Eric Van Elslande
Takovými příklady jsou Iron Man a Batman. Tito dva milionáři, filantropové a playboyové patří do soupeřících týmů, takže o přátelství nemůže být řeč. Ti dva nikdy pokrevní bratrství neuzavřou, to jim Marvel a DC nikdy nedovolí. Upřímně moc nechápu válku mezi fanoušky filmů a komiksů, protože u nás doma panuje mír a komiksy DC leží v klidu a pohodě hned vedle těch od Marvelu. Co se však týče nevraživosti mezi společnostmi, to je úplně jiná.
Přesto se ale najdou tací, kteří by rádi viděli jak se někteří komiksoví hrdinové setkají. Právě Iron Man a Batman jsou dost častým tématem, možná kvůli podobnosti obou postav. Oba jsou při penězích, mají slušné technické hračky a jejich rodinný život není moc spokojený. Navíc mají oba slušné ego. Jak by asi tak vypadalo jejich setkání? Máme tu hned několik poměrně zábavných návrhů:
troska-toho-filmoveho-humoru-aneb-kdyz-se-batman-potka-s-iron-manem-4
troska-toho-filmoveho-humoru-aneb-kdyz-se-batman-potka-s-iron-manem-3
troska-toho-filmoveho-humoru-aneb-kdyz-se-batman-potka-s-iron-manem-1
A pokud by vám to nestačilo, koukněte se do galerie článku. Najdete tam další obrázky a několik kreslených vtípků s oblíbenými filmovými a komiksovými hrdiny.
Superhrdinové a jejich seriálový svět